Ми у Facebook
03.11.2016, 17:42

Незаконну деревину тричі за добу вилучали на Рівненщині

Загалом правоохоронці вилучили 24 кубічних метрів деревини, на яку не було відповідних документів.

15 кубів сосни поліцейські виявили в дворі 45-річного мешканця села Яцьковичі Березнівського району. За словами господаря, деревину привіз на дрова родич, а от звідки — він не знає. Правоохоронці з’ясовують походження лісопродукції та осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення. Дрова невідомого походження правоохоронці вилучили та передали на зберігання в Соснівське лісове господарство.



Рівненщина: із "бурштинових" лісів вивозять деревину без документів (+ФОТО)

Ще три кубічних метри дуба, без відповідних на те документів, поліцейські вилучили в селі Рачин Дубенського району. Деревину перевозив автомобілем «ЗІЛ-130» 32-річний мешканець Здолбунівщини. Водій від будь-яких пояснень відмовився. За обома вказаними фактами проводиться досудове розслідування та відкрито кримінальне провадження.



На Володимиречині, на місці злочину, застали 49-річного жителя села Сопачів, який у лісі поблизу села Половлі вже встиг завантажити на трактор МТЗ-82 із причепом шість кубічних метрів незаконно вирубаної сосни. За цим фактом теж відкрито кримінальне провадження. Трактор доставили на територію відділення поліції, а вилучену лісопродукцію — у Володимирецький держспецлісгосп.


У Рівному та Костополі правоохоронці вилучили деревини на 3,5 млн. грн.







На правах реклами