Ми у Facebook
04.11.2016, 08:20

У Рівному стартував Чемпіонат міста з футзалу [+Відео]

Відбулися перші два тури Відкритого Чемпіонату міста Рівне з футзалу. Загалом, десять команд зіграють між собою в одне коло, щоб визначити найсильніший футзальний колектив на теренах області. Паралельно також буде проведений Кубок мера та матчі у нижчому дивізіоні – другій лізі.
Результати матчів 1 туру, 22 жовтня, субота
17:00 Північ-Центр - Комфорт-Сервіс - 2:8
17:50 Хімік - Рівнегаз - 3:1
18:40 Феміда - Рівнеобленерго - матч перенесений
19:30 Граніт - Квартал - 2:1
20:20 Ребелс - Славія - матч перенесений

Результати матчів 2 туру, 29 жовтня, субота
17:00 Славія - Хімік - 4:3
17:50 Північ-Центр - Рівнеобленерго 6:3
18:40 Ребелс - Квартал 2:2
19:30 Комфорт-Сервіс - Граніт - 2:2
20:20 Рівнегаз - Феміда - 2:3

Кількість учасників у поточному сезоні залишилася такою ж, як і минулого року. Поповнив першу лігу переможець минулорічних змагань із другої – команда «Рівнеобленерго». А через відмову костопільського «Горизонту» в елітному міському дивізіоні залишився і «Комфорт-Сервіс», котрий посів останнє місце в 2015 році.

Утім, на останній сходинці «комфортівці» опинилися через власну грубу помилку при оформленні заявки, тоді як за грою вони цілком претендували на підсумкову перемогу у турнірі. Ось і свій стартовий матч у Чемпіонаті-2016 «Комфорт-Сервіс» розпочав з крупної перемоги над «Північ-Центром». Були комфортівці близькими до перемоги і в грі проти «Граніту», проте останній двічі на протязі матчу зумів відігратися і востаннє це зробив менше ніж за хвилину до фінальної сирени.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» виграла Суперкубок міста Рівне з футзалу

У Рівному завершився Чемпіонат міста з футзалу

Переможець минулорічного Чемпіонату, а заодно і володар Кубку та Суперкубку, перший матч у турнірі проводив проти віце-чемпіона сезону 2015 року. Вже в першій половині першого тайму «Хімік» поступався «славістам» із розгромним рахунком 0:4. Щоправда, до завершення матчу «хіміки» скоротили відставання до мінімуму і програли з гідним рахунком 3:4.

Зважаючи на потенціал учасників, саме четвірка у складі «Славії», «Комфорт-Сервісу», «Хіміка» та «Граніту» повинна поборотися за футзальні нагороди на Чемпіонаті міста Рівне. Інші шість колективів поступаються цьому квартету фінансовими можливостями, а, відтак, і підбором гравців. Тому навряд чи вони зможуть втрутитися в розподіл нагород. Хоча й тут можливі свої несподіванки і сюрпризи, як це продемонстрував у грі проти «зіркового» «Граніту» набагато менші іменитий «Квартал».

Щодо другої ліги з футзалу міста Рівне, то вона стартує 12 листопада і участь в ній, за останніми даними, прийме вісім команд.






На правах реклами