Ми у Facebook
10.11.2016, 11:43

Вилікувати геморой швидко та без болю – цілком реально!

Така хвороба, як геморой, змушує нас крім фізичної болі та незручностей, відчувати ще й психологічний дискомфорт — незручно про це говорити, піти до лікаря на огляд....
Часто до проктолога звертаються вже тоді, коли хвороба запущена і потребує радикальних методів лікування. Хоча зараз існують сучасні малоінвазивні безболісні методики позбавлення від геморою.

Але, перш ніж дізнатися, як лікувати, давайте детальніше розглянемо саму хворобу.

Отож, що ж таке геморой?

Це «професійна» хвороба всіх, хто проводить багато часу в сидячому положенні — наприклад, водіїв та офісних працівників, годинами не встають з-за керма і комп'ютера. Геморой викликається застоєм крові у венах нижніх відділів кишківника. Розвитку цієї хвороби сприяють часті запори, вагітність і пологи — одним словом, всі стани, що провокують помітне підвищення внутрішньочеревного тиску. У групі ризику знаходяться люди з зайвою вагою, і ті, хто часто змушений піднімати тяжкості (вантажники, спортсмени).

Види геморою і симптоми прояву

Медицина розрізняє три форми геморою: внутрішній, зовнішній і комбінований.
При внутрішньому геморої спостерігається варикозне розширення вен, розташованих в глибині анального каналу. Найчастіше ця форма проявляється кровотечами, а при напрузі гемороїдальні вузли можуть випадати і принижуватись.

Для зовнішнього геморою кровотечі не характерні, так як вузли розташовуються зовні прямої кишки, навколо анального отвору, і не травмуються при дефекації. Але це не означає, що такий геморой можна залишати без лікування — з часом виникає ризик виникнення тромбозу та запалення зовнішніх гемороїдальних вузлів. Зовнішній геморой проявляється сверблячкою і дискомфортом, а при пальпації можна намацати невеликі ущільнення навколо ануса. При тромбозі виникає сильний біль, набряк, а часом і підвищення температури. При запущених стадіях запальний процес може захоплювати навколишні тканини аж до розвитку парапроктита (гнійного запалення).



Комбінований геморой — це поєднання двох вищеописаних видів захворювання.
Ще 20 років тому хірургічне втручання було основним методом терапії геморою, проте в наші дні оперативне лікування показано лише при запущених формах захворювання. Слід зазначити, що техніка таких операцій сильно змінилася — тепер оперативне лікування геморою проводиться малоінвазивним способом. Сучасна медицина має в своєму розпорядженні кілька таких методик позбавлення від цього захворювання.Саме таке лікування застосовують в своїй практиці
лікарі-проктологи Медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне».


Якісна медична допомога у Рівному без вихідних


Зараз тут успішно практикуються унікальні методи лікування в амбулаторних умовах з використанням інноваційного обладнання.

У їх числі і такий метод, як лігування латексними кільцями.



Суть метода в тому, що основа гемороїдального вузла перетягується спеціальним латексним кільцем, внаслідок чого кровообіг в патологічному новоутворенні припиняється. Через передавлювання ніжка не отримує більше притоку крові, відмирає і виводиться природним шляхом при дефекації приблизно через 14 днів разом з кільцем. Час проведення такої безболісної процедури, яка здійснюється в амбулаторії, не більше двох-п'яти хвилин, знеболювання не потрібно.

При неухильному дотриманні рекомендацій лікаря ймовірність рецидиву геморою зведена до мінімуму.

Відгуки МЦ Окфорд Медікал Рівне, медичний центр

Для лікування не тільки геморою, а й анальних тріщин в Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне» використовують таку методику, як лікування радіохвильовим методом за допомогою апарату ”Сургітрон”. Цей метод безболісний, не потрібно використовувати наркоз, який пацієнти часто переносять гірше самої операції. Лікар спеціальним мікрохвильовим скальпелем за допомогою сконцентрованого потоку радіохвиль високої частоти розрізає тканини, в результаті чого клітини повністю відмирають. Під час операції краї розрізу миттєво з’єднуються між собою. Такий метод повністю усуває можливість інфікування рани, прискорюється процес відновлення пацієнта та повернення його до нормальної життєдіяльності.Також проктологи медцентру при використанні радіохвильової терапії запобігають виникненню набряків, запалень і кровотеч. Сама операція займає небагато часу, необхідності в медикаментозному і стаціонарному лікуванні немає.



Тож якщо вам потрібно позбавитись від проктологічних проблем та повернути собі здоров'я, зробіть це безболісно та швидко.Зверніться до Медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне». Тут діють комфортні умови для пацієнтів — запис на зручний для вас час, робота навіть у вихідні дні, можливість зберегти анонімність.

Запишіться на прийом до лікаря-проктолога в Медичний центр вже зараз:
м.Рівне, вул.С.Петлюри, 19 (поруч з Ляльковим театром)
тел.+380 (362) 40-40-50
моб. +38(067) 840-40-50
http://rivne.oxfordmed.com.ua
(Ліц.№ АЕ ?638036 МОЗУ від 05.01.2015)





На правах реклами