Ми у Facebook
10.11.2016, 13:45

Рівненські матусі об'єдналися, щоб подарувати свято дітям-сиротам

У Рівному мами малят, які займаються плаванням у Школі раннього плавання "Немо" об'єдналися в хорошій місії - зробити діткам, які ростуть без батьків справжнє новорічне диво!

Уся допомога буде передана у КЗ "Великомежиріцької спеціальної ЗОШ -інтернат I-II ступенів" Рівненської обласної ради. Вихованці цього дитячого будинку як і більшість дітей мріють про солодощі та подарунки.Напередодні новорічних свят малюки написали власні листи-мрії.


Рівняни вражені першою фотосесією одеської п'ятерні


У них діти чекають звичайні речі: кольровий папір, олівці, кросівки, навушники, шампунь чи яскраву шапку.Вони теж чекають подарунків, чекають, як ніхто.Чекають більше, аніж діти в сім’ях.


Прочитати листи можна ТУТ


- Зараз в інтернеті можна зустріти чимало флешмобів, які пропонують зробити подарунки діткам, - розповідає Ірина Паршина.- Однак, ми з мамами дійшли до висновку, що наші діти мають усе необхідне, натомість є ті, хто потребує не лише любові та уваги, а й мріють про звичні речі, які необхідні у щоденному житті. Ми прочитали листи, які пишуть діти Миколаю. А потім вирішили самі ним стати. Ми будемо вдячні за кожну гривню.Від себе обіцяємо, що всі кошти будуть використані за призначенням. А після зустрічі з дітками ми обов'язково опублікуємо фотозвіт.

Ініціатори надіються на підтримку інших небайдужих рівнян. Наразі до збору коштів долучились і учасниці сімейного проекту "Пузата мама".

Тож, не будьте байдужими, давайте разом допоможемо сиротам.

Картка для збору коштів 5168 7573 1163 4952 (Приватбанк)Ірина Лубишева, 0508826284.





На правах реклами