Ми у Facebook
10.11.2016, 16:11

Рівненський таксист отримав тяжкі травми за свою співчутливість

Коли рівненський таксист приїхав за викликом, його попросили допомогти з валізами. Те, що було з ним далі, чоловік аж ніяк не очікував.
34-річний потерпілий розповів, що вночі 9 листопада, отримав замовлення на вулицю Соборна. Приїхавши до будинку, зателефонував пасажиру. Водія ввічливо попросили піднятися та допомогти з валізами, оскільки у замовника хвора спина й самотужки дати раду з багажем він не може. Коли він почав підійматися сходами, то двоє молодих людей на сходовій клітці перепитали, чи він таксист. Коли водій це підтвердив, то одразу отримав удар по голові. Молоді хлопці повалили чоловіка на землю, а потім продовжили його лупцювати. Коли під зливою ударів таксист почав втрачати свідомість, то з його кишені обнишпорили й забрали цінні речі та ключі від авто. Наостанок, один із нападників побачив, що жертва ще шивелиться і наостанок ударив ногою по голові.

Водій зумів дістати один із своїх мобільних телефонів, заховати його, щоб потім зателефонувати товаришеві із проханням про допомогу. За деякий час приїхали швидка, поліція та слідчо-оперативна група. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували травми голови, зламаний палець і численні гематоми.

Поліцейські швидко зуміли встановити особи нападників. Це були двоє 18-річних студентів одного із коледжів Рівного. Один із них — рівнянин, інший — з Острозького району.

Мотивом до нападу стало те, що один із молодиків мав борги, а тому здав мобільний телефон, хрестик і обручку в ломбард. Речі потрібно було терміново забрати, а вісім тисяч гривень не було. Саме тому й виник підступний план нападу.

На Рівненщині рік працювало підпільне казино, яке оплачувало оренду (+ФОТО)


Правоохоронці цю подію кваліфікували за частиною 2 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали, зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські вилучили у них мобільний телефон потерпілого та ключі від автомобіля.

Рівненщина: не взяли на роботу - "замінувала" завод

Сьогодні, 10 листопада, мають вирішити питання про обрання їм міри запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

За свій вчинок юнакам загрожує позбавлення волі до десяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами