Ми у Facebook
11.11.2016, 09:12

Судитимуть нападників, які на Рівненщині підстрелили матір у присутності дітей

Чоловіки зухвало пограбували подружжя, приїхавши з іншої області.
Зловмисники у масках та зі зброєю 26 травня цьогоріч вночі увірвалися в будинок подружжя в селі Кухітська Воля, що на Зарічненщині. Четверо невідомих у балаклавах, спортивних костюмах і рукавицях близько 01.30 вийняли вікно у будинку 45-річного господаря. Після цього відкрили вхідні двері зсередини та зайшли у будинок. Зловмисники зв’язали хомутами руки за спиною і ноги двом дітям, віком 16-ти та 17 років. У подальшому невідомі зайшли у спальну, де відпочивало подружжя та ще троє дітей віком від 6 до 12 років, де зв’язали і їх.

На Рівненщині рік працювало підпільне казино, яке оплачувало оренду (+ФОТО)



Розбійники, замотавши скотчем руки 39-річній жінці, почали вимагати гроші. Вона відразу повідомила місце, де лежали півтори тисячі доларів США. Однак зловмисникам виявилося цього замало. Двоє з них по черзі вистрілили у ногу господині. Після цього, отримавши загалом 29 тисяч доларів США, додатково одягли чоловікові наручники та зникли, пошкодивши колесо в сімейному автомобілі та тракторі, припаркованих на подвір’ї для уникнення переслідування.

Рівненщина: не взяли на роботу - "замінувала" завод



Слідчі слідчого управління та оперативники управління карного розшуку впродовж доби встановили місце знаходження осіб, причетних до розбійного нападу. Троє із зловмисників поїхали за місцем проживання автомобілем. Ще одного затримали на Волині.



Зловмисниками виявилися 24-х, 27-ми та 28-річний жителі Одещини та 21-річний — із Волинської області. Останній, племінник потерпілої, і повідомив про місцезнаходження будинку, де було вчинено злочин, обстановку та осіб, які будуть всередині, та в подальшому вказав маршрут слідування до будинку. Усім чотирьом було повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
У подальшому в ході досудового розслідування стосовно ще двох осіб, які також з Одеської області, матеріали виділені в окреме провадження, їх оголошено в розшук, оскільки вони переховуються від органів досудового розслідування.



Кримінальне провадження, відкрите за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, стосовно чотирьох фігурантів злочину скерували до суду з обвинувальним актом. Відповідно до санкції статті їм загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.





На правах реклами