Ми у Facebook
11.11.2016, 16:44

Кіберполіцейські у Рівному викрили продавців примарного одягу(+ФОТО)

Пара змогла ошукати людей на кілька тисяч гривень.
Співробітники Поліського Управління кіберполіції викрили 19-річного рівнянина та його 20-річну цивільну дружину, які, створивши фейкові сторінки у соціальних мережах, продавали одяг та аксесуари відомих світових брендів. Шахраї ошукали довірливих громадян на суму більш як десять тисяч гривень.



Фактично товар не надсилали, а клієнти перераховували на банківські платіжні картки гроші за одяг. Зараз встановили п’ятеро потерпілих, яких ошукали шахраї.

На Рівненщині рік працювало підпільне казино, яке оплачувало оренду (+ФОТО)

Дев’ятого листопада, кіберполіцейські спільно з слідчими Рівненського відділу поліції провели обшук у помешканні зловмисників на вулиці Млинівська у Рівному. Під час обшуку виявили вісім банківських платіжних карток, сімкартки, три смартфони та три електронних носії інформації, які підтверджують причетність молоді до злочинної діяльності.



За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Слідчі готують матеріали для повідомлення зловмисникам про підозру.

Рівненський таксист отримав тяжкі травми за свою співчутливість

20-річну переселенку з Криму та 19-річного рівнянина раніше до кримінальної відповідальності не притягували. За скоєне їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами