Ми у Facebook
12.11.2016, 19:32

Останній домашній матч в 2016 році «Верес» зіграє не в Рівному

Заключний домашній матч 2016 року рівненський «Верес» проведе у районному центрі Березне. Саме тамтешній стадіон «Колос» офіційно є резервним для рівненської команди в Чемпіонаті України серед клубів Першої ліги.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», причина переносу матчу з Рівного – складний стан поля на стадіоні «Авангард». Нагадаємо, 5 та 9 листопада «Верес» провів два домашніх поєдинки – проти «Геліоса» та «Буковини». Останній проходив під дощем, що вкрай негативно позначилося на якості газону.

Народний Клуб «Верес», який став заручником обставин, розраховує на розуміння з боку вболівальників, а гравці – на палку підтримку. Команда «Верес» - це команда усієї Рівненщини, тому футболісти вірять, що березнівці влаштують для них теплий прийом, а рівняни та жителі інших куточків області знайдуть можливість і час приїхати на цю важливу гру, щоб на стадіоні «Колос» був аншлаг.

Матч 19 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги НК «Верес» (Рівне) – ПФК «Суми» відбудеться у неділю, 13 листопада. Початок – о 14:00. Вартість квитків незмінна: 20 грн. для членів клубу і 40 грн. – для всіх інших.

Діятимуть на цій грі як сезонні абонементи, так і єдині квитки. Для тих вболівальників, які вже придбали квитки, але не зможуть приїхати до Березного, клуб передбачає обмін. Тобто за невикористаний квиток на поєдинок з ФК «Суми» можна буде отримати квиток на один з березневих матчів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після матчу з «Вересом» гравців МФК «Миколаїв» перевірять на поліграфі

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Президент «Вереса» Олексій Хахльов на своїй сторінці у соцмережі також пояснив причини перенесення поєдинку з обласного центру до Березного:

«Про НК "Верес" Рівне. ОФІЦІЙНО. УВАГА!!!

Матч між командами НК "Верес" Рівне - ФК "Суми" Суми відбудеться в неділю 13.11.2016р. в 14.00 в МІСТІ БЕРЕЗНЕ НА СТАДІОНІ "КОЛОС". (місто Березне, вулиця Київська,15).
Квитки та абонементи, які придбані раніше, є дійсними. Всі бажаючі відвідати матч зможуть купити квитки безпосередньо в день матчу перед входом на стадіон.

Перепрошуємо за вимушений переніс матчу з причин, які не залежать від НК "Верес" Рівне.
ЗАПРОШУЄМО всіх вболівальників на матч - команді дуже важлива підтримка!

РАЗОМ - МИ СИЛА!!!»






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ