Ми у Facebook
12.11.2016, 11:01

Бізнесменів Рівненщини навчатимуть фіни

Для них проведуть семінар.
Захід організовує Посольство Фінляндії в Україні спільно з представництвом фінської компанії «Orion Pharma» та Рівненською облдержадміністрацією.

У ході семінару доповідачі поінформують про структуру й актуальні тенденції в економіці та зовнішній торгівлі, стан фінської економіки, вплив економічного уповільнення та санкції проти Росії, можливості для розвитку двосторонніх українсько-фінських відносин. Також говоритимуть про управління ризиками, страхове та перестрахове посередництво, управління людськими ресурсами.

У заході візьмуть участь Надзвичайний та Повноважний Посол Фінляндії в Україні Юха Віртанен, представники фінських компанії «Orion Pharma» та «AON Ukraine».

Рівненські матусі об'єдналися, щоб подарувати свято дітям-сиротам

Семінар відбудеться 18 листопада о 13.00 годині за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 112 (Бізнес-центр «Manhattan City Hall»).

Більше інформації в управлінні міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації (тел. 635649, 050 4350742 – Ольга, email - dice@rv.gov.ua).

Коли рівняни зможуть поставити оцінку лікарям


Для участі у заході необхідно заповнити анкету, яку можна побачити за адресою:

http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/publication/content/46282.htm


належить надіслати на адресу управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації: dice@rv.gov.ua до 16.00 год. 17 листопада 2016 року.





На правах реклами