Ми у Facebook
14.11.2016, 07:40

Рецепти смачних сирників від рівнянок

Нарешті вихідні - дні, коли можна трохи відпочити та знайти час на приготування улюблених страв. Однією з таких для багатьох є сирники. Рецептами найсмачніших сирників поділилися рівнянки у соцмережах.
Юлія Єчина: "Нещодавна знайшла секрет, скористалася - сподобалось. Все борошно, що зазвичай берете за рецептом, ділите на три частини. Використовуєте 1/3 частину борошна і додаєте 1/3 частину крахмалю, 1/3 манки. Хто не любить манку, візьміть борошно(2/3частини загалом). І головний секрет у домашньому сирі, чим сухіший, тим краще. Магазинний сир рідкий."

Танюша Осiпчук: "600 г сиру, яйце, ложка-дві муки і цукор за смаком, ваніль, можна ізюм. Перемішати добре все,зробити порції як на котлети, обваляти в муці і смажити на олії."

Марина Кондратюк: "300 гр. творогу (найкраще як на мене "Простоквашино" нежирний), 2 яйця, цукор за смаком,ванiльний цукор, трiшки соди погасити оцетом, борошно (головне тiсто не перемiсити, щоб було еластичне та пухке). Має постояти 5-10 хв, потiм випiкати, викласти на папiр. Смакота ням-ням) спробуйте)"

Анрина Малафиик: "2 пачки сиру(250гр)+ 2 яйця + 6 ложок цукру+ ванільний цукор + сіль на кінчику ложки + 100 гр борошна і трошки щоб обваляти. Мокрими руками формуєте шайбочки. В борошно і на сковорідку."

Ksiysha Manko:

Інгредієнти:
На 200 гр сиру:
2 ст.л. цукру,
3-4 ст. л манки,
сіль за смаком.

Приготування:
Сформовані шарики обкатати вологими руками, після чого сформовані сирники в муці і обжарювати! Дуже смачненькі, з хрусткою скоринкою + дієтичні!!!

Наташа Стец: "Набагато вкусніші, якщо замість борошна брати манку!!! Просто шикарні!!! Такі з корочкою виходять."

Смачного!

За матеріалами спільноти "Вилка-мікс".

Статті до теми:

Як приготувати смачні чебуреки в домашніх умовах [+Фото]

Салати з редиски: топ-5 оригінальних рецептів [+Фото]

Готуємо тертий пиріг до чаю: рецепт від читачки "ОГО"





На правах реклами