Ми у Facebook
14.11.2016, 14:40

МФК «Кардинал-Рівне» у Покровському зіграв унічию з «Титан-Зоря» [+Відео]

Утретє поспіль в історії особистих зустрічей в Екстра-лізі «Титан-Зоря» та МФК «Кардинал-Рівне» зіграли унічию у Покровському. Господарі двічі вели у рахунку під час матчу, втім зусиллями Артема Фаренюка та Павла Концеби рівняни звели поєдинок до нічиєї.
«Титан-Зоря» - МФК «Кардинал-Рівне» 2:2 (2:1)

Екстра-ліга, 8 тур

12.11.2016 року, смт Покровське

Арбітри: Б.Кіндій (Розділ), А.Духан (Луганськ), І.Дудінов (Дніпро)

«Титан-Зоря»: Мельник – Шпигар, Боргун, Леміш, Мілінький – Пічкуров, Кожемяка, Доманський, Лінник – Сільченко, Грицовець. Запасні: Васильченко, Меньтанник, Ященко.

Головний тренер: Віталій Соломка.

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Новак, Піддубний, Басіч, Кручок – Мануйленко, Концеба, Лазикін, Фаренюк - Філь. Запасні: Свинарчук, Дармовіс.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Доманський (3), Леміш (12) – Фаренюк (5), Концеба (37).

Попередження: Пічкуров (20), Кожемяка (31) – Басіч (35).


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», матч 8 туру чемпіонату Екстра-ліги у Покровському місцевий «Титан-Зоря» та МФК «Кардинал-Рівне» розпочали без розвідки. Вже на третій хвилині гри господарям майданчика вдалася прекрасна триходівка в один дотик Пічкуров – Лінник – Доманський, яку ударом вже у порожні ворота завершив останній – 1:0.

Втім, щоб відігратися рівнянам вистачило менше хвилини. Микита Лазикін «обікрав» Павла Пічкурова і відпасував на Павла Концебу. Той віддав на Артема Фаренюка, який у непростій ситуації зумів пробити під Мельником – 1:1.

Вивести гостей вперед згодом міг Сергій Піддубний. Але м’яч після удару граючого тренера МФК «Кардинал-Рівне», прокотившись по лінії воріт, дивом не потрапив до сітки.

«Титан-Зоря» на правах господаря більше атакував. Здебільшого позиційно. Натомість, гості значно гостріше відповідали в контратаках.

Вдруге господарі могли вийти вперед на екваторі тайму. Забити Лемішу, який опинився тет-а-тет із Дурбаном і вже обіграв голкіпера, завадив Володимир Кручок. Проте, вже за декілька секунд «Титан-Зоря» таки забив. Анатолій Мілінький різко виконав аут, який без проблем ударом з близької відстані замкнув Євген Леміш – 2:1.

Другий тайм матчу розпочався з неймовірного за силою та точністю удару Павла Пічкурова, який зумів парирувати Микола Дурбан. Гості відповіли ударом з доволі гострого кута від Артема Фаренюка – у воротаря.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Ближче до середини другого тайму непогано розіграли «стіночку» Піддубний та Новак. Комбінацію завершував Богдан, але пробив занадто слабко для Андрія Мельника. Згодом після розіграшу кутового з льоту намагався пробивати Максим Мануйленко – невдало.

Гру з великою кількістю помилок з боку обох суперників, яка повільно котилася до мінімальної перемоги господарів, оживив Павло Концеба. За три хвилини до сирени він точно пробив у ближній кут воріт Андрія Мельника після передачі Максима Мануйленка – 2:2!

Принести перемогу рівнянам, як і у минулому матчі проти «Сокола», міг Сергій Піддубний. Але граючий тренер МФК «Кардинал-Рівне» знову з близької відстані пробив у воротаря. Гравці «Титана-Зорі» відповіли черговим дальнім ударом від Павла Пічкурова – знову на висоті був Микола Дурбан.

Господарі завершували поєдинок із п’ятьма фолами у пасиві. Втім, дотиснути покровців МФК «Кардинал-Рівне» не зумів. У підсумку – бойова нічия – 2:2.







На правах реклами