Ми у Facebook
15.11.2016, 09:00

Рівнянка скаржиться, що у кафе персонал поцупив її парасолю

Неприємною ситуацією, яка сталася з рівнянкою, дівчина написала у соціальних мережах.
Дівчина каже, що забула у кафе парасолю і навіть спочатку зраділа, що по телефону її запевнили, що вона у кафе. Проте яким було її розчарування, коли приїхавши, зрозуміла, що парасолю їй вже не знайти.

ФОТО - Рівнянці доставили піцу з волоссям

Піде мова про "Двір". Рідко дописую щось, але ситуація що сталася зі мною, сьогодні мене обурила просто! Хочу попередити відвідувачів цього закладу.
Дуже подобається кухня в закладі, часто з подругою відвідували його. В п'ятницю 11.11 ввечері після роботи зайшли повечеряти, все було добре, лише коли йшли, забула свою парасольку, яка висіла на поручні стільчика. Так як зараз дуже напружений графік роботи, часті роз'їзди, голова уже не витримує маси тої інформації, то згадала про неї сьогодні:( Подзвонила відразу, вияснила що її таки знайшли, мені сказали "приїжджайте заберете". Приїхала, але вияснилось, що вона була, її найшли, але вже якби нема і ніхто не знає де?! Я була в шоці. Тож не голка, тим більше річ оригінальна, подарунок людини, яку вже пару років не бачила, бо живе за кордоном... Зійшлись на тому, що шукатимуть, заходжу через кілька годин, ніхто й не думав шукати, адмін собі не париться, що хтось з його персоналу присвоїв річ відвідувача! Народ, що за відношення? У вас що така зп мала, що на парасольку жадні?? Я в своєму житті прикрасу срібну губила в душі тренажерного залу, і мені її прибиральниця повертала, і коли сама в кав'ярні працювала, ми по півроку згублені речі берегли, чекали власника.
Я сподіваюсь,що людині, яка присвоїла даровану річ, щастя вона не принесе, а адміністрації закладу раджу підвищити працівникам зп, щоб вони могли собі дозволити купити власну парасольку!


У кафе Рівного подали піцу з...землею





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ