Ми у Facebook
15.11.2016, 12:10

На Рівненщині чоловік під домашнім арештом зміг обікрасти магазин (+ФОТО)

Ілюстративне фото

До цього молодий чоловік із Сарненщини уже мав судимість.
Свою кримінальну “кар’єру” молодик почав у 14 років. Саме тоді він отримав умовний термін за крадіжку з проникненням. Але на цьому не зупинився і викрав авто. За це отримав строк у Дубенській виховній колонії. Звільнився із колонії у грудні минулого року. Чесно прожити довго молодому чоловікові не вдалося — й він вчинив грабіж, крадіжку з проникненням та побив односельчанина.


Молодику слідчі повідомили про підозру, суд обрав міру запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю. У коли 13 листопада пристрій розрядився, хлопець знову пішов на пошуки пригод. Й уже за півгодини заліз у магазин, де вкрав колонку, навушники, п’ять флеш карт, одинадцять наручних годинників, парфуми, лосьйон, два ліхтарики, 24 запальнички, спортивний костюм та дорожню сумку, у яку помістив усі речі. І хоча за півгодини молодик уже підключив заряджатися електронний засіб контролю, скоро на порозі будинку підсудного стояли працівники карного розшуку та дільничний офіцер поліції.

У Корецькому жіночому монастирі загинув чоловік




Під час проведення огляду за місцем проживання правоохоронці виявили крадені речі. Їх вилучили та повернули власнику під розписку.

У Рівному п`яний син з сокирою в руках помстився батькові (+ФОТО)



- Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання міста Вараш, — повідомив начальник Сарненського відділу поліції Сергій Смаглюк. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Слідчими підготовлено клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».



У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюють суму завданого збитку.



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами