Ми у Facebook
15.11.2016, 16:39

За “допомогу” в оформленні віз рівняни опинилися у поліції (+ФОТО)

За свої “консультації” молодь зуміла отримати чималі гроші.
Співробітники Поліського управління кіберполіції ДКП НП України у Рівному викрили двох співмешканців, які ошукали громадян на десять із половиною тисяч гривень, пропонуючи послуги з оформлення віз.

На Рівненщині чоловік під домашнім арештом зміг обікрасти магазин (+ФОТО)

Під час досудового розслідування за фактом шахрайства у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України поліцейські встановили, що 19-річний та 21-річна жителі Рівного, створивши групу в одній із соціальних мереж, пропонували послуги з отримання віз до країн Європи.

За попередню консультацію щодо оформлення необхідних документів вони обумовили й відповідну ціну — півтори тисячі гривень. Поліцейські встановили причетність зловмисників до шахрайських дій щодо сімох жителів області на загальну суму 10 тисяч 500 гривень.

До управління поліції у Рівному автомайданівці приносили шини (+ФОТО, ВІДЕО)

Кіберполіцейські спільно із слідчими Рівненського відділу поліції провели три санкціонованих обшуки за їхніми адресами проживання та тимчасового перебування. За їх результатами вилучили вісім банківських платіжних карток, сім-картки, два смартфони та півтори тисячі гривень.

Поки вирішується питання про повідомлення двом жителям Рівного про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень і обрання міри запобіжного заходу.

Тепер молодим “консультантам” загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами