Ми у Facebook
16.11.2017, 11:25

16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв'язку

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.
Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі. Ваша праця допомагає людям відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для людських контактів і спілкування.

Сьогодні в житті держави і в житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації і зв'язку стрімко росте. Розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід'ємна складова нашого часу. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських і світових стандартів розвитку суспільства.

Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова. Сьогодні головними показниками вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об'єктивність у висвітленні подій.

Бажаємо вам творчих перемог, натхнення і процвітання, гарного настрою сьогодні та завжди. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.


Миру та благополуччя вам і вашим сім'ям!





На правах реклами