Ми у Facebook
16.11.2016, 12:56

На Рівненщині бачили НЛО

Незвичайне явище зафіксували у селі Олександрія Рівненського району.
Жителі села свідчать про те, що на власні очі бачили невідомі їм круглi об'єкти, якi літали над селом та випромінювали сяйво більше години.

Про дивну звістку очевидці повідомили 15 листопада. Свiдками чудернацького явища стало бiльше десятка місцевих.

Над Рівним бачили НЛО?

"Я випасала худобу й помiтила в небi сяйво, - дiлиться побаченим пенсіонерка Олена Дмитрук. - Перше, що спало на думку - НЛО. Злякалася. Стала гукати худобу, щоб забрати додому. Але тут загадкове "щось" зникло".

Над Рівним пролітали…паперові НЛО

"Несподiвано виринула й зависла в повiтрi таємнича сфера, - розказує місцевий житель Роман Харчук. - Вона повiльно перемiщалася, вiддаляючись вiд мене. Раптом здiйнявся гiгантський стовп пилу, захопив сферу, i вона зникла. При цьому вiдбувся миттєвий спалах свiтла, як пiд час вибуху, але нiяких звукiв не було. Сфера з'явилася й абсолютно безшумно зникла".

Втім, твердження про існування НЛО спростовують військові ОК "Захід".

"Неподалiк полiгон, де щодня вiдбуваються навчання, - коментують подію у штабi оперативного командування "Захiд". - Скорiше за все, це були сигнальнi мiни, в якi цiляться зенiтнi установки. Можливо, навiть сигнальнi ракети, якi запускають пiд час бригадних навчань. Тому нiчого аномального в побаченому немає".

За матеріалами газети "Експрес"





На правах реклами