Ми у Facebook
16.11.2016, 14:15

ТОВ «Свиспан Лімітед» відремонтувало дорогу поблизу Костопільської спеціалізованої школи-інтернату

Деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» долучилось до благоустрою міста Костопіль та відремонтувало частину дороги поблизу спеціалізованої школи-інтернату.
На прокладання нового асфальтового покриття по вулиці Пушкіна – Старицького, яким займалося КП «Костопількмунсервіс», підприємство виділило більше трьохсот тисяч гривень.

- Костопіль – наш спільний дім, - коментує директор ТОВ «Свиспан Лімітед» Юлія Федишин. - Тому ми турбуємось про громаду, про місто, де ми всі живемо та працюємо. Цьогоріч ми проводили дорожні роботи з облаштування транспортного майданчику, тож вирішили прокласти асфальт і на сусідній вулиці Пушкіна, де раніше була лише незручна бруківка. Адже саме ця дорога є основним шляхом до місцевої спеціалізованої школи-інтернату.



На сьогодні ТОВ «Свиспан Лімітед» - найбільше деревообробне підприємство, яке забезпечує близько 800 робочих місць та розвиває промисловий потенціал регіону, а ще це відомий меценат Костопільщини, який щороку реалізовує ряд соціальних та благодійних програм у регіоні.

Жителі цього мікрорайону висловлюють подяку ТОВ «Свиспан Лімітед» за замовлення та фінансування мікропроекту з благоустрою, а КП «Костопількомунсервіс» - за його реалізацію. Адже зроблена добра справа не лише для самого деревообробного підприємства, а й для місцевої громади та спецшколи-інтернату.

Підприємство «Свиспан Лімітед» долучилось до благодійної акції на допомогу школярам Луганщини



За матеріалами http://kostopil-rada.gov.ua/





На правах реклами