Ми у Facebook
16.11.2016, 17:20

Вийшов свіжий номер газети “ОГО”

У новому випуску рівненського інформаційно-рекламного тижневика “ОГО” від 16 листопада 2016 багато цікавої та корисної інформації.
ТЕМА НОМЕРА: Чи можна вижити на стипендію?
Напередодні Міжнародного дня студента ми поцікавились, уріжуть чи збільшать академічні стипендії в наступному роц,і й порівняли щомісячні стипендії “у нас” та “у них”. Як заохочують українських та європейських студентів?

У свіжому номері “ОГО” ви можете знайти багато цікавої та корисної інформації. Сподіваємось, вас не залишать байдужими актуальні статті:

Тест на людяність
Дітей зі спеціальних шкіл-інтернатів планують перевести у загнальноосвітні школи. Як на це реагують влада, вчителі, батьки?

Аутизм не клеймо
Історії двох матерів особливих діток

Також у газеті - Блок оголошень і реклами.


До речі, цей номер газети “ОГО” вийшов з оновленою вкладкою “ТЕЛЕпрограмка” у зручному журнальному форматі. Тут не тільки програма телебачення, а й багато корисних порад (“Дім. Сад. Город”), рубрика “Здоров'я”, розважальна інформація, цікаві факти та історії, клуб знайомств “Самотнє серце”, цікавинки з Handmade, рецепти та гороскоп. 


Свіжий номер рівненського інформаційно-рекламного тижневика "ОГО" можна придбати у кіосках та у приватних розповсюджувачів, передплатити, а також прочитати онлайн версію на нашому порталі ОГО.

Щоб прочитати онлайн версію (PDF версію) останнього номера газети "ОГО", перейдіть ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.







На правах реклами