17.11.2016, 20:00
Поради рівнянкам: як приготувати смачний львівський сирник вдома [+Фото]
Для приготування десерту пропонуємо скористатися доступним рецептом.
Інгредієнти:
500 г домашнього сиру
3 яйця
150 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. картопляного крохмалю
1 лимон
100 г родзинок.
Для шоколадної глазурі:
2 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. сметани
2 ст. л. цукрової пудри
2 ст. л. какао.
Приготування:
Спочатку сир розітріть з яйцями, цукром та ванільним цукром. Потім до масси додайте крохмаль і добре перемішайте.
Родзинки залийте кип'яченою водою, щоб набух, додайте у сирну масу. Сюди ж потріть цедру лимона.
Форму застеліть папером, змащеним маслом. У форму викладіть сирну масу. Сирник випікайте в розігрітій духовці 45 хв при температурі 190 градусів. Потім духовку вимкніть і залиште там сирник ще на 10 хв.
Приготуйте глазур. У каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукрову пудру і перемішайте до розчинення. Додайте сметану, доведіть глазур до кипіння, додайте какао і варіть до загустіння (близько 3-4 хв) постійно помішуючи.
Остиглий сирник полийте шоколадною глазур'ю. Готовий десерт поставте в холодильник на 5-6 годин.
Смачного!
Читати також:
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин
Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]
500 г домашнього сиру
3 яйця
150 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. картопляного крохмалю
1 лимон
100 г родзинок.
Для шоколадної глазурі:
2 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. сметани
2 ст. л. цукрової пудри
2 ст. л. какао.
Приготування:
Спочатку сир розітріть з яйцями, цукром та ванільним цукром. Потім до масси додайте крохмаль і добре перемішайте.
Родзинки залийте кип'яченою водою, щоб набух, додайте у сирну масу. Сюди ж потріть цедру лимона.
Форму застеліть папером, змащеним маслом. У форму викладіть сирну масу. Сирник випікайте в розігрітій духовці 45 хв при температурі 190 градусів. Потім духовку вимкніть і залиште там сирник ще на 10 хв.
Приготуйте глазур. У каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукрову пудру і перемішайте до розчинення. Додайте сметану, доведіть глазур до кипіння, додайте какао і варіть до загустіння (близько 3-4 хв) постійно помішуючи.
Остиглий сирник полийте шоколадною глазур'ю. Готовий десерт поставте в холодильник на 5-6 годин.
Смачного!
Читати також:
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин
Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaПереглядів: 4344Інші статті рубрики:
Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне
Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
переглядів: 2202
13 загиблих та понад 60 травмованих: Наслідки ракетної атаки по Чернігову
Серед потерпілих - двоє дітей.
переглядів: 437
Польські мітингувальники планують блокувати рух вантажівок на ПП "Корчова-Краківець"
Вже завтра, 18 квітня, польські страйкарі планують відновити блокаду перед пунктом пропуску "Корчова-Краківець".
переглядів: 387
Ворог вдарив по Чернігову: Що відомо про постраждалих
У середу, 17 квітня, росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. "Прильоти" сталися майже в самісінькому центрі міста.
переглядів: 471
Сьогодні у Рівному відбудеться зустріч із Володимиром Шовкошитним
Рівняни мають змогу відвідати творчий вечір унікального українця.
переглядів: 528