Ми у Facebook
17.11.2016, 20:00

Поради рівнянкам: як приготувати смачний львівський сирник вдома [+Фото]

Для приготування десерту пропонуємо скористатися доступним рецептом.
Інгредієнти:

500 г домашнього сиру
3 яйця
150 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. картопляного крохмалю
1 лимон
100 г родзинок.

Для шоколадної глазурі:
2 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. сметани
2 ст. л. цукрової пудри
2 ст. л. какао.

Приготування:

Спочатку сир розітріть з яйцями, цукром та ванільним цукром. Потім до масси додайте крохмаль і добре перемішайте.



Родзинки залийте кип'яченою водою, щоб набух, додайте у сирну масу. Сюди ж потріть цедру лимона.



Форму застеліть папером, змащеним маслом. У форму викладіть сирну масу. Сирник випікайте в розігрітій духовці 45 хв при температурі 190 градусів. Потім духовку вимкніть і залиште там сирник ще на 10 хв.



Приготуйте глазур. У каструлі розтопіть вершкове масло, додайте цукрову пудру і перемішайте до розчинення. Додайте сметану, доведіть глазур до кипіння, додайте какао і варіть до загустіння (близько 3-4 хв) постійно помішуючи.

Остиглий сирник полийте шоколадною глазур'ю. Готовий десерт поставте в холодильник на 5-6 годин.



Смачного!

Читати також:

Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин

Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин

Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]





На правах реклами