Ми у Facebook
18.11.2016, 10:45

У Тернополі для підготовки стадіону до матчу з «Вересом» організували толоку [+Фото]

ФК «Тернопіль» та адміністрація КП «Тернопільський міський стадіон» звернулися до вболівальників тернопільського футболу з проханням допомогти звільнити поле від снігу до наступної гри чемпіонату України серед команд першої ліги. Матч проти рівненського «Вереса» має відбутися 18 листопада.
Як повідомили у прес-службі ФК «Тернопіль», власних сил адміністрації стадіону та клубу недостатньо для того, щоб впоратися з наслідками стихії, тому вони розраховують на допомогу всіх небайдужих людей, а також фірм та організацій.

Роботи по очистці стадіону від снігового покриву триватимуть 17-18 листопада з 9:00 і до пізнього вечора.

Ввечері четверга, 17 листопада, ФК «Тернопіль» та адміністрація тернопільського стадіону подякувала всіх шанувальникам футболу, які відгукнулися та взяли участь у толоці по прибиранню спортивної арени від снігу для її підготовки до офіційного матчу чемпіонату України.

До прибирання стадіону також долучилися самі футболісти та тренерський корпус ФК «Тернопіль» на чолі з виконувачем обов’язків головного тренера Василем Олександровичем Матвійківим. Слів вдячності заслуговують і відомі тернопільські тренери, а в недалекому минулому кваліфіковані футболісти Ігор Петрович Яворський, Анатолій Петрович Назаренко, Василь Петрович Івегеш, а також усі хто взяв участь у толоці.

Роботи по очистці стадіону від снігового покриву тривали до пізнього вечора, а також мали продовжуватися 18 листопада, починаючи з 9:00.

Нагадаємо, матч 20 туру між ФК «Тернопіль» та рівненським «Вересом» заплановано провести 18 листопада (п’ятниця). Початок о 17.00.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після матчу з «Вересом» гравців МФК «Миколаїв» перевірять на поліграфі

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Тим часом, у п’ятницю, 18 листопада, о 13:00 від «Верес Плейс» вирушить автобус з рівненськими вболівальниками на заключний матч нинішнього року ФК «Тернопіль» - «Верес».

Вартість проїзду (плюс квиток на гру) – 150 грн.

НК «Верес» замовив автобус на 33 місця. Вільні місця ще є. Тож, хто хоче підтримати команду, приходьте і реєструйтесь до «Верес Плейс», або ж безпосередньо до автобуса (в останньому випадку поїздка не гарантована).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ