Ми у Facebook
18.11.2016, 21:05

Юрій Благодир розповів про презентацію глобальної стратегії розвитку України

Депутат та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради Юрій Благодир цими днями відвідав презентацію «Форсайту соціально-економічного розвитку України до 2020 та 2030 років», яка була проведена у Києві.
Про це депутат розповів у своєму Facebook.

Голова бюджетної комісії пояснив, що форсайт – це документ, який використовує систематичну методологію, яка допомагає зазирнути в довгострокове майбутнє. «Форсайт якраз та річ, яка дає нам відповідь не тільки про те “куди”, але й відповідає на питання “як”» - зазначив Благодир.

У соціальній мережі рівненський політик наголосив, що зараз дуже мало речей та дій, які можна називати стратегічними та системними, але дуже позитивним моментом є реалізація подібних проектів.

У коментарі для нашого видання голова Бюджетної комісії також додав: «Всім раджу детально ознайомитись з опублікованим документом. У нас немає остаточного розуміння куди ми йдемо і так далі бути не може. Нам треба чітко артикулювати нашу мету і визначити системні кроки для її досягнення. Прикро, що замовником таких форсайтів є не держава. З іншої сторони дуже тішить, що в країні є люди, які готові підтримувати, зокрема фінансово, такі сильні і важливі проекти».

До теми:

Благодир: українська система управління державою у глибокій кризі

Україні бракує стратегічного мислення

Чи має українська державна служба майбутнє?





На правах реклами