Ми у Facebook
19.11.2016, 10:00

Рівняни пропонують організувати платну стоянку в центрі міста

Таку петицію зареєстрували на сайті міської ради.
Враховуючи те, що вулицею 16 Липня щоденно рухається великий потік машин, рівнянка Ірина Дмитрієва зареєструвала на сайті міської ради петицію про те, щоб саме на цій вулиці організувати платну автостоянку.

Тепер у Рівному парковки - безкоштовні та... неконтрольовані

У петиції сказано:

Вважаємо, що завдяки професійному та комплексному підходу є можливість часткового вирішення цієї проблеми. Пропонується влаштувати муніципальну охоронювану платну стоянку на вул. 16 Липня навпроти діагностичного центру на місці існуючої (неорганізованої, не облаштованої, безкоштовної стоянки, яка не виконує свої функції у такому форматі).

Це дозволить перекрити потреби більшої частини центру міста в парковочних місцях. Так як більшість важливих установ, організацій, закладів дозвілля, парків, стадіон, музей і майдан Незалежності знаходяться в пішохідній доступності до даної парковки.


Парковки у Рівному [+КАРТА] |


Це дозволить місту вирішити проблеми з парковками в центральній частині міста, отримати стабільні щомісячні доходи до бюджету, зменшити кількості ДТП, зменшити кількість крадіжок авто, дасть можливість мешканцям центральної частини міста залишати на ніч авто на стоянці
з охороною, а не в дворах.



ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ПЕТИЦІЮ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ