Ми у Facebook
21.11.2016, 17:33

Рівнянин про те, чи справдилися надії тих, хто вийшов на Майдан

Керівник обласного осередку Державницької ініціативи Яроша Роман Коваль у день річниці Майдану поділився своїми роздумами про те, чи справдилися сподівання тих, хто вірив в Майдан.

Ось як описав свої спогади та сьогоднішні враження від річниці Майдану Роман Коваль на своїй сторінці у фейсбук:


Роман Коваль: "Україні потрібна резервна армія"


Третя річниця Майдану... Чи справдилися надії тих, хто жертовно пішов на Майдан, щоб змінити Україну? Однозначно - ні! До влади на крові і війні прийшли демагоги і популісти. Перемогти режим Януковича виявилося набагато легше, ніж розпорядитися отриманою владою і навести порядок у державі. Сьогодні зрозуміло, що ейфорія перемоги Майдану пройшла, а боротьба за Україну продовжується. Гасла Порошенка -зупинимо війну за місяць і піднімемо добробут народу -звичайний популізм. Та втратити надію - означає змиритися з тим, що робиться в державі і навколо неї ...
Разом з тим ми маємо усвідомлювати, що найстрашніше нас може чекати попереду і ми не повинні робити помилок .Росія, яка окупувала Крим і веде війну на Сході нашої держави, тільки й чекає, щоб розпочалися рухи зсередини України.

Роман Коваль: Україні потрібна національна диктатура [+Відео]


Виділяються величезні кошти на організацію 3-го майдану. Саме він може розвалити державу по - сербському варіанту і розв'яже руки для повномаштабного вторгнення російських полчищ в Україну.А це - початок і громадянської війни, про яку мріє Путін. Я не раз наголошував, що Велика Україна потрібна тільки нам ,українцям. А головне: для порятунку держави і подальшого ведення війни проти Росії, для наведення порядку - нам необхідна Національна Диктатура. Ми - молода держава в історичному плані. Але як народ маємо тисячолітню історію. Чи зможемо вистояти проти тих випробувань, які чекають нас?Безперечно, якщо не будемо вестися на гасла брехунів і популістів. Час Порошенків, Яценюків, Тимошенків і Ляшків пройшов. Приходить час тих, хто жертовно виборює Україну. Ми не просто зупинемо війну,а переможемо у протистоянні з Росію!
Ми силою наведем порядок в Україні!
Іншого шляху немає!
Слава Україні!!!





На правах реклами