Ми у Facebook
24.11.2016, 17:56

У Рівному представлять програму розвитку підприємництва

25 листопада в Рівному відбудеться наймасштабніша підприємницька подія року – другий етап Мінародного Бізнес-Форуму “Велике Рівне. Інвест потенціал”, що пройде в Міському Будинку Культури.
Генеральним партнером Мінародного Бізнес-Форуму виступає ПриватБанк, який об’єднає понад 400 підприємців і тих, хто тільки мріє про власну справу. У програмі форуму - дискусії бізнесу та представників регіональної влади, надихаючі історії успіху українських підприємців та нові інвестиційні можливості для розвитку малого бізнесу регіону.

«Головне завдання форуму – привернути увагу всіх жителів міста до того, що сьогодні підприємництво є найбільш реальним засобом забезпечити власну сім’ю, – говорить керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Зі свого боку, ми готові допомогти почати або розвинути малий бізнес порадами, консультаціями, пропозиціями та інноваційними сервісами й програмами фінансування, що будуть доступні для майбутніх підприємців».

Саме на форумі для малого бізнесу можна буде дізнатися про нові можливості підтримки малого бізнесу місцевою владою за рахунок компенсації частини відсотків за банківськими кредитами з місцевих бюджетів. Окрім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від фахівців з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, еквайрингу.

«Захід проводиться під патронатом обласної адміністрації та міської ради, що дає впевненість, що голова ОДА та мер міста звернуться до підприємців міста та регіону зі словами підтримки та програмою розвитку малого бізнесу»,– зазначили партнери форуму.

Другий етап Мінародного Бізнес-Форуму “Велике Рівне. Інвест потенціал” відкриється 25 листопада у Міському Будинку Культури (вул. Соборна, 3д).

Форум починає роботу о 10:00. Участь у форумі безкоштовна. Реєстрація – на kub.pb.ua/forums.





На правах реклами