Ми у Facebook
24.11.2016, 13:00

Рівнянка виборола бронзу на Чемпіонаті України

Рівненські спортсмен та спортсменка стали учасниками відкритого Чемпіонату України із кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху. І якщо рівнянин Олександр Філіпюк обмежився восьмим місцем, то рівнянка Валентина Пилипака здобула бронзову медаль.
Змагання відбулися 10 по 15 листопада 2016 року у Києві, в тирі «Схід». У них приймали участь спортсмени з таких областей, як Волинської, Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Рівненської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської та міста Київ.

Збірну команду Рівненської області представили майстер спорту України Валентина Пилипака та кандидат у майстри спорту України Володимир Денисюк.

У стрільбі з пневматичного пістолету по мішені на відстані 10 м, 40 пострілів, Валентина виборола 3 місце, набравши 543,1 очки.

Володимир зайняв 8 місце у стрільбі з пневматичного пістолету по мішені на відстані 10 м, 60 пострілів. Спортсмени займаються під керівництвом тренера з кульової стрільби Олександра Філіпюка.

Нагадаємо, рівненська спортсменка Оксана Камінська у складі збірної України здобула золоті медалі Чемпіонату Європи зі стрільби з дрібнокаліберної зброї і стендової стрільби, котрий відбувається у словенському Мариборі.

Раніше рівненський спортсмен Олег Омельчук здобув перемогу на черговому етапі Кубка світу з кульової стрільби. «Золотою» для українця стала стрільба з малокаліберного пістолета на 50 метрів. Змагання відбувалися в бразильському Ріо-де-Жанейро, де влітку пройшли літні Олімпійські ігри.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

На I Європейських іграх Омельчук став тільки шостим









На правах реклами