Ми у Facebook
24.11.2016, 15:04

На Рівненщині добудовують новий медзаклад

Зокрема, у Рокитному з'явиться нове терапевтичне відділення.
У Рівненській ОДА також повідомляють,що у новому приміщенні розміститься приймальне, терапевтичне, пологове, дитяче, неврологічне, поліклінічне відділення та харчоблок.

ВІДЕО - Колектив газети "ОГО" здав кров для дітей [Фото+Відео]

«Це єдиний район, де не було центральної районної лікарні за типовим планом. Усі відділення функціонують у пристосованих приміщеннях. Введення в експлуатацію добудови дасть можливість розмістити усю лікарню в одній будівлі. Це забезпечить нашим пацієнтам комфортне лікування», - розповів головний лікар Рокитнівської ЦРЛ Олег Костюк.

Загальна площа добудови складає 4 тисячі квадратних метрів. Частину приміщення здали ще в 2011 році, а з минулого року продовжилися роботи над другою чергою, які наразі виконані на 90 відсотків.

Рівненську міську лікарню спонсори відремонтували на мільйон

«В цілому на будівництво корпусу витратили 13 мільйонів гривень. З них півтора мільйони – це гроші місцевого бюджету, решта – Державного фонду регіонального розвитку», - повідомив директор департаменту з питань будівництва та архітектури ОДА Ярослав Мазярчук.

Загалом кожного року у медзакладі лікується майже 60 тисяч людей із 40 населених пунктів, а стаціонарно – понад 10 тисяч пацієнтів. Також у лікарні приймають більше тисячі пологів.





На правах реклами