Ми у Facebook
29.11.2016, 12:03

Неймовірна кількість "за" і "проти", - рівняни про відмову від маршруток

Публікація OGO.ua про те, що у Рівному пропонують відмовитися від маршруток і перейти на автобуси, викликала бурхливе обговорення у соціальних мережах.
Нагадаємо, що пропозицію про те, щоб замінити маршрутні таксі на великогабаритні автобуси зареєстрували на сайті міської ради.

У Рівному хочуть відмовитися від маршруток

стаття про це викликала жваве обговорення у соціальних мережах. Одні кажуть, що це дуже хороша ідея, інші ж побоюються, що якщо перейти на автобуси, то їх графік руху буде незручним для рівнян.

"Чому торгівля витісняє дитячі розваги?", - рівняни обурені ярмарком в центрі міста

Vadim Polishchouk навіть не мрійте.

Юрій Яцюк Давно пора.

Валерій Стелько Погана ідея

Юрій Макар Відмінна ідея!!!

Oleg Marchak Я за

Vera Veronika Не дай бог. Уже это было....3 автобуса на весь маршрут..

Светлана Яремчук не дай бог! це вже було у часи совка - один автобус в годину-півтори і там напхано як кілька в банці! і це були дійсно великі ікаруси-гармошки! це перше,а друге - їздити вони будуть як муніципальні тролейбуси зараз,що після 20-ї ні з роботи ні на роботу ними не заїдеш і прийдеться знову як колись пішки на роботу і з роботи! хоча брешу - траліки колись дуже допізна їздили !

Катерина Ярошевич Якщо ці автобуси будуть відповідати "нормальним умовам" для перевезення дітей в колясках і пересування інвалідів на візках.

Олена Вітушкіна Я за автобуси

Елизавета Чумак Мені теж здається, що це погана ідея.... Чому у нас завжди замість удосконалити, те що вже набули, треба зробити нове -невідоме, та викинути кучу грошей!

Володимир Кужель ідея мала б право на життя, якби не кілька але : 1 маршрутки заїзджають в такі закапелки, де великогабаритному автобусу робити немає що - він там і не проїде нормально і не розвернеться. 2 вийде досить роздутий атопарк, за яким буде доглядати 1 фірма. Відповідно постійні проблеми з ремонтом рухомого складу, помножені на монополію в міських перевезеннях. Отже, ідея однозначно для нашого міста початково абсурдна. Ми говоримо про повну заміну рухомого складу на міських маршрутах у приватних перевізників, а не можемо замінити те що є в місті вже. Оновіть тролейбусний парк, не забугорним шротом, а хоча б львівськими "Електронами", Оновіть автобусний парк, покажіть людям які автобуси могли б їздити по місту (замініть старий мотлох на ці пропоновані новенькі автобуси). Тоді люди побачать - хочуть вони, щоб замість маршруток таке їздило, чи ні. Нахіба ця шокова терапія нашому місту? І взагалі, тупо виникає питання : це чиясь бестолковість, непродуманий популістичний хід, чи чиясь спроба прибрити до рук міські перевезення ?

Олена Орел Ну й уявіть собі автобус на Сагайдачного, а краще два, один на вокзал, інший з вокзалу, плюс троллейбус, тоже два, плюс три здоровечих буса, які товар на базар приперли, плюс пару тройку таксистів, двісті бабок з клунками й пожарку, яка вирулює на виклик в центр, нямочка). Пробки будуть такі, що Київ з завидок удавиться.)





На правах реклами