Ми у Facebook
30.11.2016, 17:30

Що рівненським батькам потрібно знати про раннє плавання дітей

Нині серед рівненських батьків все популярнішим стає раннє плавання для малюків. Про те, чим корисне таке заняття і де цим можна займатися у Рівному - у нашому матеріалі.

Історія виникнення раннього плавання

Вчені вважають, що дитяче плавання існувало у народів, що живуть поблизу води. Те, що ми називаємо зараз дитячим плаванням, було відкрито в Австралії пані Тімерман в 1939 році з волі випадку. У спекотні літні дні, її доктор порадив, брати з собою в басейн дитину. Тімерман побачила, що дитина буквально розцвітає у воді. Це її надихнуло написати книгу, яка стала всесвітнім підручником з дитячого плавання.

Заняття у воді впливають практично на всі органи і системи дитячого організму. - це дихальна система, система кровообігу, опорно-руховий апарат, видільна система, центральна нервова система.

Психологами встановлено, що дитина, пірнаючи і плаваючи на глибині, долаючи опір товщі води розвиває в собі такі риси особистості як: цілеспрямованість, наполегливість, самовладання, рішучість, сміливість, дисциплінованість, вміння проявляти самостійність. Діти плаваючі з народження більш впевнені в собі, комунікабельні, володіють якостями лідера.



Школа раннього плавання НЕМО у Рівному
ТОП-10 фактів про школу раннього плавання «НЕМО» і її вихованців


1. «Немо» - це особлива школа плавання, наймолодшим учням якої - 2 тижні, а найстаршим - 6 років.
2. Назва «Немо» не має нічого спільного з романами Жуля Верна і мультфільмами Волта Діснея. Це просто скорочення від такого рідного для кожної матусі слова, як «немовля».
3. Вихованці школи «Немо» плавати вчаться раніше, ніж ходити.
4. Перші уроки для найменшеньких відбуваються у сімейній атмосфері - вдома у ванні. Інструктор приходить до мами з немовлям раз у тиждень. А в 3-4 місяці дітки вже відвідують басейн.
5. Вихованці школи «Немо» у 6 місяців вміють стрибати з бортика (звісно, в турботливі мамині руки). А в рік вже можуть самі пропливати дистанцію у 3 метри.
6. Діти, які плавають майже з народження, ростуть більш відкритими і краще адаптуються до різних умов життя.
7. У школі «Немо» вже понад 100 крихіток-учнів.
8. На уроки плавання для немовлят приходять не лише матусі, а й татусі.
9. У нашій школі займаються не тільки рівняни, а й малюки-іноземці.
10. Школа «Немо» вперше в Україні провела змагання з плавання серед грудних діток.



Р.S. Якщо Ви не розпочали заняття до 3 місяців - не проблема. Пірнати та плавати малюк навчиться вже в басейні. Ми займаємося на базі центру здоров’я і краси ‪#‎АкваРай‬, та ДЮСШ №3 «Дельфін».
Телефонуйте за номером: 0680010022, записуйтеся і приходьте.






На правах реклами