Ми у Facebook
03.12.2016, 16:00

Рівнянка стала у Тернополі чемпіонкою України з дзюдо

З 25 по 27 листопада в Тернополі відбувся чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху. Рівненську область на цьому турнірі представляла Катерина Шепелюк, котра й здобула найвищу нагороду в своїй ваговій категорії – 63 кілограми.
У Чемпіонаті країни приймали участь близько півсотні найсильніших дзюдоїстів України з 13 областей, а саме: Вінницької, Дніпровської, Донецької, Івано-Франківської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Одеської, Миколаївської, Житомирської та Києва. Змагання проходили в приміщенні спортивного залу ФОК Тернопільського національного економічного університету.

Команду Рівненського регіонального центру «Інваспорт» представляла вихованка Заслуженого тренера України з дзюдо, Романкевича М.Я. майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху – Шепелюк Катерина, яка у ваговій категорії 63 кг, серед жінок стала чемпіонкою.

«Катерина Шепелюк розпочала підготовку до літніх Дефлімпійських ігор 2017 року, які проходитимуть в Туреччині», - повідомив заслужений тренер України з дзюдо Михайло Романкевич.

Нагадаємо, у листопаді представниця Рівненщини Анастасія Турчин успішно виступила на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді. Рівнянка виборола найвищу нагороду – золоту медаль – у ваговій категорії 78 кілограм.

Раніше завдяки успішному виступу представників Рівненської області на Кубку світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору національна збірна України стала переможцем у загальнокомандному заліку. Із шести завойованих нагород українців – п’ять виявилися в активі рівнян.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ