Ми у Facebook
19.12.2016, 07:40

Як приготувати святкове печиво - "Миколайчики" [+Фото]

Для приготування яскравих смаколиків пропонуємо скористатися доступним рецептом.
Інгредієнти:

Для тіста:
1 яйце
1 ст. л. меду
1 склянка цукру
1 ч. л. соди, погашеної оцтом
50 г вершкового масла
2 склянки борошна
1 ложка олії
2 ложки сметани (за бажанням)

Для глазурі:
3 білки
2 склянки цукру-піску
харчові барвники

Приготування:
Всі інгредієнти змішайте та замісіть тісто, залиште його в холодильнику на 1 годину. Потім тісто розкачайте товщиною близько 5-7 мм і вирізайте з нього майбутніх солодких "Миколайчиків". Випікати печиво слід у розігрітій духовці протягом 5-10 хв.

Доки печиво випікається, приготуйте глазур: поступово збиваючи білки, додавайте цукор-пісок. Глазур має бути як сметана. Продумайте скільки кольорів вам потрібно і розділіть глазур в окремі тарілочки, в кожну додайте барвник.

Розмальовуйте печиво тоненьким пензликом шар за шаром, аби всі фарби встигали висихати.







Смачного!

Статті до теми:

Найкращі рецепти — для вашого святкового столу. Різдвяне печиво

Як правильно приготувати смачне мигдальне печиво - макаруни [ВІДЕО]

Топ-5 простих рецептів домашнього печива для дітей [+Фото]





На правах реклами