Ми у Facebook
07.12.2016, 16:38

Рівненщиною їздить пара шахраїв на червоному авто

Ілюстративне фото.

Зловмисникам, щоб обдурити жінку, потрібно було лише до неї під’їхати на машині.
Подія сталася у селі Грем’яче Острозького району. Вранці 6 грудня, біля жінки, яка стояла на зупинці, зупинилося авто. Двоє незнайомців попросили підказати, як доїхати до районного медзакладу. Дорогою чоловік із жінкою поділилися бідою — їхня знайома у тяжкому стані, лікується та потребує грошей. Однак гривень вони зараз не мають, а тому попросили жінку позичити десять тисяч гривень.

У Рівному матір сина-наркомана вирішила врятувати його у ризикований спосіб (+ФОТО)

Аби розвіяти усі сумніви щодо того, що гроші повернуть, зловмисники взамін запропонували залишити жінці сумку із доларами та цінними паперами.

На Рівненщині юнак став жертвою морозів

Співчутлива пенсіонерка без вагань погодилася та попрямувала із незнайомцями до банкомату, де зняла усі гроші з картки: дев’ять тисяч дев’ятсот гривень. Вона віддала готівку та попрощалася із злочинцями. Коли все таки вирішила подивтися, що ж лежить у рюкзаку, то виявила у ньому паперові згортки та сім доларів США.

Долари правоохоронці направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Рівненщина: за вбивство товариша - на сім років у в'язницю


За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Поліцейські розшукують зловмисників, які їздять на червоному авто із іноземними номерами.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами