Ми у Facebook
09.12.2016, 18:31

Викладач Костопільського ліцею тренуватиме збірників з греко-римської боротьби

Тренера Костопільського спортивного ліцею Дмитра Шевчука призначили старшим наставником кадетської збірної України з греко-римської боротьби. Причиною такого кадрового злету стали високі результати вихованців костопільчанина на чемпіонатах континенту та світу.
За словами заступника начальника управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА Петра Нагорного, вихованці Дмитра Шевчука досягли цього року високих результатів на міжнародних змаганнях. Владислав Кузько став чемпіоном Європи та срібним призером світу, а Дмитро Мірошник здобув «срібло» на Чемпіонаті Європи.

Допомагати Дмитру Шевчуку готувати кадетську команду до нових стартів буде Олексій Лозовий, який вже має досвід роботи з найсильнішими кадетами країни.

«Дмитро Федорович любить боротьбу, дітей, намагається завжди з ними бути відвертим та принциповим. Він знає просту річ, яку і намагається донести своїм підопічним - щоб вигравати на змаганнях, потрібно не жаліти себе на тренуваннях. У цього молодого, відповідального тренера є всі шанси допомогти талановитим дітям реалізувати свій потенціал», - переконаний Петро Нагорний.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

На Першості Європи з греко-римської боротьби рівненчанин здобув бронзу

Нагадаємо, що вихованець Костопільського ліцею Владислав Кузько вдало виступив на світовому чемпіонаті з греко-римської боротьби. На цих престижних змаганнях, які відбулися 13-14 вересня у столиці Грузії Тбілісі, він виборов срібну медаль і здобув левову частку всіх очок, набраних збірної України.

Ще раніше спортсмени з Рівненщини вибороли призові місця – перше та друге - на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби серед кадетів. Змагання проходили з 19 по 24 липня у столиці Швеції - місті Стокгольм.

Зокрема, Владислав Кузько отримав золото у ваговій категорії 42 кг, а Дмитро Мірошник у категорії 58 кг – срібло.








На правах реклами