Ми у Facebook
10.12.2016, 10:30

Чи зможуть рівняни користуватися банкоматами в морози

Виявляється, у банкоматів виникають проблеми після заморозків.
Як повідомляло ОГО, в Україні через зниження температури банкомати нормально не працювали. Виявляється банкомати працюють зі складнощами уже при температурі 15 градусів нижче нуля.

Рівнянам варто знати: як відрізняється зарплатня у Києві та регіонах


Чи готові до заморозків рівненьскі банкомати? Про це кореспондент ОГОзапитав у представників одного із банків у Рівному:

- В банкомати та зовнішні термінали самообслуговування в зимовий період працюють в штатному режимі, адже там встановлена спеціальна система підігріву, що починає працювати при знижені температур до певного рівня.
Для задоволення потреб клієнтів мережа пристроїв ПриватБанку в Рівненській області складає 165 банкомати та 349 термінали самообслуговування. Дізнатися адреси їх розташування можна на сайті банку.

В разі виникнення навіть незначних збоїв в системі роботи банкоматів кожен клієнт може повідомити про проблему та дізнатись стадії її вирішення зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів), - зазначив Андрій Хмельник - керівник прес-офісу ПриватБанку у Рівному.

Верховна Рада проголосувала за розмір “мінімалки” у 2017 році

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами