Ми у Facebook
11.12.2016, 16:30

Гороскоп на тиждень 12 - 18 грудня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Час зайнятися вирішенням особистих проблем. Можете розраховувати на допомогу друзів, але постарайтеся не вплутуватися у суперечки, які можуть затьмарити ваш передсвятковий настрій. Не варто говорити про себе зайвого, інакше це послужить приводом для інтриг і пліток. У вихідні постарайтеся триматися подалі від різних спокус.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Будьте обережні, навіть близькі друзі та надійні колеги можуть вас підвести або намовити на якийсь фінансовий ризик. Не поспішайте поки що розповідати про свої особисті плани. У вихідні буде важливо не відмовляти в проханнях. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Частина із планів, які ви самі собі набудували, може виявитися під погрозою зриву. Налаштуйтесь на позитив, тоді вдасться знайти внутрішню гармонію і досягнути своєї мети. Ви точно не залишитеся один на один з власними проблемами. До вашого життя повернуться любов і турбота близьких.

РАК (22.06-23.07). Цього тижня ви відкриті до спілкування. Приємні знайомства подарують можливості, про які ви навіть не мріяли. Що стосується роботи, то тут вам необхідна додаткова інформація, яка дозволить підвищити рівень професіоналізму. Постарайтеся бути доброзичливими до близьких людей, не допікайте дітей дошкульною критикою, вибачте коханим їхні маленькі недоліки.

ЛЕВ (24.07-23.08). Можлива участь у нових ділових проектах, що дозволить вам проявити себе та свої професійні, організаційні якості. Однак не форсуйте події та не намагайтеся робити десять справ одночасно. У вихідні порадують приєині новини та події у вашому особистому чи сімейному житті.

ДІВА (24.08-23.09). Непростий період. Доведеться відстоювати свої ідеї перед тими, кого досі вважали однодумцями. Перш ніж вирішувати якусь проблему, розглядайте її спокійно та об'єктивно. Гамір, метушня великих компаній може трохи дратувати й заважати. Не забувайте щодня поєднувати роботу з відпочинком.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Вам необхідно діяти разом з надійними партнерами, помічниками, порадниками, чим би ви не займалися. Можливі деякі тертя у спілкуванні, але вам вдасться їх спокійно і коректно вирішити. У вихідні варто забезпечити собі максимальний спокій і відпочинок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). На вас чекають нові цікаві завдання. Але всі зусилля окупляться і ваш авторитет у професійному середовищі зросте. Перш ніж прийняти якесь важливе рішення, необхідно все гарненько зважити. У вихідні вас порадують близькі люди.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Дуже вдала перша половина тижня. Не виключено, що ви зробите комусь неоціненну послугу. У вас вийде довести свою надійність та незамінність і в роботі, і в родині, і в особистих стосунках.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Легко виправите раніше допущені промахи й недоліки, але важливо зрозуміти, що саме пішло не так. У середині тижня можливий невеликий конфлікт з начальством, постарайтеся зберігати спокій. Вихідні — для спокійних роздумів та планів на майбутнє.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Дійте відкрито і навіть відверто, сміливо висловлюйте свою думку - і все у вас вийде. Можлива якась подорож, яка не надто сподобається близьким людям, але допоможе у важливих для вас справах.

РИБИ (20.02-20.03). Непростий період. В особистому житті не все гладко. Ви будете досить вразливі й песимістичні. Постарайтеся не впадати у крайнощі, не відмовляйтеся від допомоги близьких людей.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 5 - 11 грудня
Позитивний гороскоп на 2016 рік
Що обіцяє 2016 рік Червоної Вогняної Мавпи

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами