Ми у Facebook
11.12.2016, 17:20

У рівненському НУВГП відбувся “Vodnik Open”

У Національному університеті водного господарства та природокористування пройшов День відкритих дверей.

11 грудня, під завісу навчального семестру, в першому корпусі НУВГП було надзвичайно шумно та гамірно, а усе через те, що вкотре пройшов День відкритих дверей.

За уже хорошими традиціями в фойє четвертого поверху розташувались консультаційні пункти кожного з інститутів, де охочі могли отримати вичерпну інформацію про цікаві напрями підготовки, спеціальності та інші деталі.

Сьогодні у Рівному відкриють креативний громадський центр

Коли актова зала наповнилась майбутніми абітурієнтами та їх батьками, перед ними виступив ректор Віктор Мошинський, розповівши про візію та основні стовпи на тримається університет. З новинками та особливостями навчання ознайомив проректор Олег Лагоднюк, розповівши і про електронні сервіси і про успіхи та досягнення, а також такі унікальні речі як вільний вибір студентами дисциплін та сесію в центрі незалежного оцінювання. Завершив офіційну частину відповідальний секретар приймальної комісії Руслан Жомирук із виступом про особливості цьогорічної вступної кампанії.

А далі – найцікавіше – ураган подарунків та хорошого настрою. Жоден із тих хто прийшов та прийняв участь у лотереї та квесті не залишився без подарунків, також був розіграний основний подарунок конкурсу запущеного 2 тижні тому – брендовий світшот.

Студенти попросили в обласної ради півмільйона на спорт

Варто також згадати, що усе що відбувалося в актовій залі в режимі онлайн транслювалося також і на екрани встановлені в різних частинах університету. Загалом враження про захід чудове, адже не зважаючи на погану погоду надворі, всередині було спекотно, кожен хто шукав інформацію – її знайшов, усі отримали подарунки та з хорошим настроєм пішли додому.

Віталій Прокопець, сектор зв’язків з громадськістю


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами