подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
12.12.2016, 07:40

Поради рівнянкам: як приготувати м'ясний рулет з сиром і часником

Для приготування страви пропонуємо скористатися простим фоторецептом.
Інгредієнти:

М'ясо (м'якоть), краще свинина чи яловичина - 1 кг
2 помідора
сир твердий - 200 г
часник - 3 зубчики.

Маринад:
лимонний сік - 1 ст.л.
соєвий соус 2-3 ст.л. (за бажанням)
гірчиця - 1 ст.л.
рослинна олія - 2 ст.л.

Приготування:

Виберіть більш-менш прямокутний шматок м'яса, на ньому зробіть поперечні надрізи, не дорізаючи до кінця.



Окремо змішайте усі інгредієнти для маринаду і змастіть ним м'ясо з усіх сторін, посоліть, поперчіть. Після цього м'ясо залиште маринуватися на 10 год.

Потім сир наріжте скибочками, помідори кільцями, часник подрібніть. У кожен надріз в м'ясі викладайте шматочок сиру, помідора і трошки часнику.



М'ясо загорніть у фольгу і запікайте в розігрітій духовці близько години про температурі 180-200 С.



Смачного!

Статті до теми:

Як швидко і правильно розморозити м'ясо та рибу? [+Відео]

“М'ясо по-португальськи” від автора телепрограми "Чоловічі розваги" Олега Поліщука

М’ясо по-кардинальськи — “фішка”, якою можна здивувати
Коментарі:
Бесплатка