Ми у Facebook
12.12.2016, 14:30

На Рівненщині поліцейські затримали неповнолітнього убивцю

Він навідався до своєї жертви разом із другом.
Учора, 11 грудня, близько п’ятої ранку до поліції повідомили, що 31-річна мешканка села Здовбиця Здолбунівського району знайшла в будинку мертвим свого 36-річного швагра.



Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила на тілі померлого численні забої. Поліцейські встановили, що того дня близько третьої ночі до будинку 36-річного чоловіка прийшли його 13-річний пасинок разом зі своїм 16-річним товаришем. Хлопці, повернувшись із прогулянки, просили у чоловіка гроші, однак їх не отримали. Натомість 16-річний здолбунівчанин повернувся та у коридорі наніс численні удари руками господарю у різні частини тіла.

У рівненському супермаркеті чоловік вкрав пляшку і цукерок на 500 гривень



Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть чоловік помер унаслідок набухання та компресії головного мозку, відкритої черепно-мозкової травми голови з переломами кісток та склепіння черепа.

На Рівненщині на автомобіль впало дерево (+ФОТО)




Правоохоронці знайшли обох неповнолітніх наступного дня. 16-річний зловмисник зізнався у скоєному.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру та обиратимуть міру запобіжного заходу.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами