Ми у Facebook
13.12.2016, 11:35

У Рівному затримали чоловіків, які здійснили серію крадіжок (+ФОТО, ВІДЕО)

Чоловіків затримали “на гарячому”.
Кілька днів тому, 10 грудня, близько третьої ночі в одній з кав’ярень Рівного спрацювала сигналізація. Працівники державної поліції охорони оперативно виїхали за сигна лом тривоги та затримали на «гарячому» 48-ми та 20-річних зловмисників. Як з’ясували працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції, чоловіки причетні до скоєння ще 19 крадіжок.



Із вересня цьогоріч злочинці залазили у приміщення магазинів, офісних приміщень та кав’ярень, віджавши пластикові двері та вікна. Зокрема, 22 жовтня чоловіки залізли у кав’ярню на вулиці Кавказькій, звідки викрали вісім тисяч гривень. Зловмисники забирали гроші та цінні речі. Загальна сума накраденого становить понад 50 тисяч гривень. Один із них, 48-річний чоловік, раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відсидів майже 20 років, звільнившись з місця позбавлення волі три роки тому.



За фактами крадіжок тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Чоловіки перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.



За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ