Ми у Facebook
13.12.2016, 14:30

Неймовірні фотосесії, корисні поради, родинні історії, - у журналі "Маленькі рівняни"

Напередодні Дня Святого Миколая ми представляємо новий випуск рівненського глянцевого дитячого журналу "Маленькі рівняни".

Багато корисних порад для батьків, неймовірні дитячі фотосесії та креативні проекти, - це все та ще багато цікавого на сторінках глянцевого журналу "Маленькі рівняни".

Збережіть атмосферу свята на сторінках журналу "Маленькі рівняни"

Зірка обкладинки нового випуску журналу “Маленькі рівняни” - шестирічна Вікторія Кузьменко, модель агентства "PANNA". Дізнатися більше про Вікторію та її досягнення можна на четвертій сторінці видання.



ЧИТАТИ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

Нині серед рівненських батьків все популярнішим стає раннє плавання для малюків. Про те, чим корисне таке заняття і де цим можна займатися у Рівному - у нашому журналі.



Своїми новорічними історіями з читачами журналу "Маленькі рівняни" діляться учні НВК№2.



Якщо ж і ви мрієте побачити свою дитину на сторінках “Маленькі рівняни”, телефонуйте 097 183 13 99 Ліна Яріш. А вже в середині грудня - зустрічайте новий випуск відомого рівненського глянцю "Маленькі рівняни" і пам'ятайте, що наступного разу на сторінках нашого видання може бути САМЕ ВАША ДИТИНА!



Журнал “Маленькі рівняни” розповсюджується у кафе, ресторанах, розважальних закладах Рівного. Придбати видання можна у редакції “ОГО” за адресою: м.Рівне, вул.Шкільна, 2 та в мережі кіосків “ОГОпрес”.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами