Ми у Facebook
15.12.2016, 08:30

Рівнянка стала абсолютною чемпіонкою світу з пауерліфтингу

Рівненська спортсменка Ольга Чайковська вдало виступила на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Вона здобула перше місце, встановивши рекорд планети та ставши кращою в абсолютній першості.
Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору відбувся з 6 по 13 грудня у Туреччині, в місті Аланія.

В даних змаганнях приймала участь національна збірна команда України, до складу якої входять провідні спортсмени Рівненщини: заслужені майстри спорту України: Роман Куров, Галина Галінська, Ольга Чайковська, майстер спорту України міжнародного класу Роман Набухотний, Уляна Ціздин та майстер спорту України Світлана Коробкова.

Щодо результатів, то Ольга Чайковська у ваговій категорії до 52 кг посіла І місце з результатом 65,5 кг та встановила один рекорд світу.

Галина Галінська у ваговій категорії до 60 кг посіла І місце з результатом 57,5 кг та встановила один рекорд світу.

Уляна Ціздин у ваговій категорії до 67,5 кг посіла І місце з результатом 65 кг та встановила один рекорд світу.

Світлана Коробкова у ваговій категорії до 75 кг посіла І місце з результатом 55 кг.

Роман Куров у ваговій категорії до 75 кг посів І місце з результатом 150 кг.

Роман Набухотний у ваговій категорії до 82,5 кг посів І місце з результатом 142,5 кг.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненська збірна стала кращою на чемпіонаті України з пауерліфтингу

У абсолютній першості серед жінок не було рівних українським спортсменкам: І місце посіла Ольга Чайковська, ІІ місце посіла Василиса Козирева (Славянськ).

У абсолютній першості серед чоловіків не було кращих ніж українські спортсмени: І місце посів Юрій Романюк (Славянськ), ІІ місце посів Володимир Куруоглу (Мелітополь), ІІІ місце посів Роман Куров.

Збірна команда України серед жінок посіла ІІ командне місце у загальному заліку, поступившись команді Туреччини.

Збірна команда України серед чоловіків у загальному заліку посіла І командне місце, обійшовши команди Туреччини (2 місце) та Чехії (3 місце).

Загалом на чемпіонаті світу з жиму лежачи збірна команда України завоювала 15 нагород різного ґатунку: 11 золотих, 3 срібних, 1 бронзову нагороди, встановивши 5 рекордів світу, з яких рівненські спортсмени вибороли 5 золотих нагород, встановивши 3 рекорди світу.

Готували рівненських спортсменів до даних змагань заслужені тренери України – Андрій Демчук, Олександр Фесовець, Марія Розторгуй та тренер Вадим Полюхович.






На правах реклами