Ми у Facebook
16.12.2016, 14:00

ФОТО - Благодійна презентація святкового випуску журналу "Маленькі рівняни"

Вихід нового випуску рівненського глянцевого журналу "Маленькі рівняни" - це завжди подія для друзів видання, а особливо для тих маленьких героїв, які стали зірками глянцю.
Цього разу вихід п'ятого номера дитячого глянцю вирішили відзначити благодійною презентацією. Адже напередодні Дня Святого Миколая хотілося допомогти тим, хто потребує нашої підтримки та любові у цей передноворічний час.

Неймовірні фотосесії, корисні поради, родинні історії, - у журналі "Маленькі рівняни"

На святковий захід у рівненській кав`ярні-кондитерській "MonCafe" були запрошені друзі видання, а також герої святкового номеру журналу "Маленькі рівняни". А це як дорослі представники індустрії розваг та розвитку для дітей, так і маленькі рівняни, чиї світлини надруковані на сторінках глянцю.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З ПРЕЗЕНТАЦІЇ






Разом з мамою та бабусею на презентацію завітала і зірка обкладинки нового випуску журналу “Маленькі рівняни” - шестирічна Вікторія Кузьменко, модель агентства "PANNA". Бабуся дівчинки зазначила, що завдяки публікації у глянці її онучка стала відомою на все місто!


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З ПРЕЗЕНТАЦІЇ




Крім того, всі присутні на презентації взяли участь в благодійному аукціоні. Лотами стали вироби вихованців Олександрійського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, а усі виручені під час аукціону кошти підуть для цього ж центру реабілітації. Загальна сума коштів, які вдалося зібрати — більше тисячі гривень.

ЧИТАТИ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН



А смачним завершенням презентації журналу "Маленькі рівняни" стало частування святкового торта, на якому зображена обкладинка журналу, який презентували присутнім луцькі колеги.

Тим самим редакційний колектив рівненського глянцю "Маленькі рівняни" наголошує, що потрібно не тільки вигадувати нові проекти та ініціативи, а і найголовніше - не забувати про тих, кому нині так потрібна наша допомога.

ЧИТАТИ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН



А нині редакція вже готує новий випуск журналу "Маленькі рівняни", який вийде вже наступного тижня і він обіцяє бути не менш цікавим!





На правах реклами