Ми у Facebook
18.12.2016, 21:00

Любовний гороскоп на 19 грудня



Про що попереджають зорі закоханих знаків зодіаку?

ОВЕН. Якщо ви по щось дуже гостро посперечалися з близькою людиною — негайно ж миріться й просіть пробачення. Інакше залишиться неприємний осад.

ТЕЛЕЦЬ. Не надто заглиблюйтесь у неприємні спогади про любовні невдачі й нереалізовані стосунки.

БЛИЗНЮКИ. Навіть якщо ви надто заклопотані своїми особистими проблемами та любовними справами, подумайте і про інших людей, про яких ви сьогодні забули.

РАК.Багато хто відчує неабиякий сплеск і сил, і бажань, і почуттів. Користуйтесь вдалим моментом, щоб надолужити згаяне і наздогнати пропущене...

ЛЕВ. Сьогодні ви страшенно привабливі, до вас так і липнуть особи протилежної статі. Принаймні так здається...

ДІВА. Несамовита сексуальність характерна для молодих і недосвідчених. А іншим буде притаманна сексуальність дещо стримана, дозована...

ТЕРЕЗИ. Дехто почує масу критичних зауважень і докорів від своїх половинок. Що ж, зараз правда на їхньому боці... Але буде свято і на вашій вулиці!

СКОРПІОН. Зірки радять виділити хоча б трохи вашого дорогоцінного робочого часу, щоб побути разом з найближчою та найдорожчою людиною.

СТРІЛЕЦЬ. Вдалий день. Насолоджуйтесь життям і солодкими поцілунками.

КОЗЕРІГ. Висока ймовірність посваритися з небайдужою вам людиною. Не будьте такі вперті в дріб'язкових питаннях, старайтесь уникати суперечок взагалі.

ВОДОЛІЙ. Випадкові знайомі та секс на першому побаченні ні до чого доброго не приведуть.

РИБИ. Невдалий день для любовних стосунків та шлюбу. Можливі якісь події, які стосуються вашого особистого та сімейного життя. У складних ситуаціях поводьтесь гідно і спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 18 грудня
Позитивний гороскоп на 2016 рік







На правах реклами