Ми у Facebook
19.12.2016, 14:31

Через смерть будівельника у Рівному допитали майже 40 осіб

Нещодавно його тіло знайшли у лісі.
Рівненська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням обставин смерті 35-річного будівельника, тіло якого знайшли у лісі селища Олександрія.

Попередньо з’ясували, що чоловіка востаннє бачили живим другого грудня цього року його колеги на будівництві по вулиці Київській у Рівному. Після цього чоловік на зв’язок із рідними не виходив. А тому вони звернулися до правоохоронців, які розпочали досудове розслідування за фактом зникнення чоловіка.

Правоохоронці знайшли у лісі тіло загиблого, присипане опалим листям. Причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

На теперішньому етапі досудового розслідування дані свідчать, що смертельну травму чоловік отримав на будівництві, а його тіло, як доказ злочину, намагались приховати.

Рівненщина: жінка “з-за кордону” видурила у пенсіонерки гроші

У зв’язку з цим слідчими поліції, за погодженням з Рівненською місцевою прокуратурою, внесли відомості до ЄРДР за чотирма статтями Кримінального кодексу України.

На даний час допитали майже 40 осіб в якості свідків, провели низку обшуків, в тому числі і за місцем проживання депутата однієї із місцевих рад, вилучили речі та майно, які мають доказове значення у справі.

Крім того, за ініціативи Рівненської місцевої прокуратури на будівництві, де ймовірно загинув потерпілий, призначили позапланові перевірки Управління Держпраці в Рівненській області та Державної архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області.

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні контролює Рівненська місцева прокуратура.


За повідомленням Рівненської місцевої прокуратури.





На правах реклами