Ми у Facebook
19.12.2016, 13:32

ПриватБанк - про перехід банку державі

Сьогодні у відділеннях банку проводиться необхідні роботи по інвентаризації залишків на рахунках клієнтів і грошових коштів для забезпечення передачі банку державі і гарантування безперебійної роботи ПриватБанку в подальшому.

Як повідомила прес-служба банку, для забезпечення цього процесу в максимально короткі терміни протягом дня можливі технічні перерви в роботі відділень банку.

"Головний офіс і всі служби, структурні підрозділи ПриватБанку працюють в штатному режимі, забезпечуючи безперебійну роботу всіх послуг і сервісів ПриватБанку, - йдеться в заяві прес-служби банку. - Представники ПриватБанку і Національного банку працюють спільно над реалізацією поставлених завдань".

Яка ситуація у відділеннях та біля банкоматів “Приватбанку” у Рівному

Колектив банку і співробітники головного офісу і всіх регіональних підрозділів ПриватБанку, його відділень продовжують працювати на своїх місцях і виконувати свої посадові обов'язки.

Як повідомила прес-служба банку, 19 грудня в зв'язку з проведенням процедури переходу банку в держвласність регламенти роботи банку з операціями корпоративних клієнтів буде наступним:
- Усі в банк витратні фінансові операції за рахунками будуть виконані, починаючи з 9:00 20.12.2016 р.;
- Карткові витратні транзакції (за корпоративними картками і Ключ до рахунку) також тимчасово обслуговуються;
- Всі прибуткові операції (надходження на карти та рахунки) працюють в стандартному режимі.





На правах реклами