Ми у Facebook
21.12.2016, 08:32

У Вараші атомники виграли всеукраїнський волейбольний турнір

Традиційний ХХХ волейбольний турнір, присвячений професійному святу міста атомників – Дню енергетика, пройшов у Вараші. В турнірі прийняли участь ВК «Любешів», ВК «Володимирець», СКФ «Україна»(Луцьк) та, господарі, команда Рівненської АЕС.
Як повідомили у Рівненській обласній федерації волейболу, згідно з регламентом турніру були зіграні два півфінальних матчі, гра за третє місце та фінал.

Півфінали перетворилися в своєрідне змагання Волинської та Рівненської областей. Лучани, не без проблем, перемогли ВК «Володимирець» з рахунком 3:1, а атомники відстояли честь Рівненщини впевнено перегравши ВК «Любешів» 3:0.

Справжній трилер відбувся в грі за 3-є місце. Команда Любешова 2:0 вигравала по ходу матчу але, врешті-решт, не втримала перевагу і поступилася влодимирчанам з рахунком 2:3.

А в головному фіналі зустрілися давні друзі-суперники – РАЕС та СКФ. Команди, на різноманітних турнірах, зіграли між собою вже багато матчів. Перевага в особистих зустрічах була на користь луцької команди, але цього разу статистика не спрацювала - перемогли атомники. Чітко діючі в ключові моменти господарі контролювали хід гри і перемогли з рахунком 3:0.

Тож підсумок змагань наступний: третє місце посіла команда з Володимирця, СКФ «Україна» - друга, а перемогла на турнірі команда Рівненської АЕС.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

Нагадаємо, що раніше в смт Рокитне стартував відкритий чемпіонат Рівненської області серед ветеранів 40(+). В першому турі прийняли участь команди «Хлібодар»(Сарни), «Енергетик»(Нетішин, Хмельницької обл.) та місцевий «Олімп».

На церемонії відкритті змагань із привітальним словом виступив голова Рокитнівської райдержадміністрації Кушнір Микола Захарович та голова Районної ради Кінчур Анатолій Андрійович. Також на змаганнях був присутній голова Рівненської обласної ради Драганчук Микола Миколайович.

Згідно регламенту змагань ветерани грають дві партії до 25 очок і одну до 15 не залежно від результату перших двох партій та без необхідності переваги в два очки.

Вже стартова гра принесла дещо несподіваний результат. Минулорічний чемпіон області – сарненський «Хлібодар» програв всі три партії господарям майданчику.

Напевне ця перемога відібрала в «Олімпу» багато сил і наступну гру з нетішенцями вони програли, зумівши взяти лише коротку партію. В цьому матчі також довелося застосувати обмежуючий тривалість партії пункт регламенту: другу партію «Енергетик» виграв з рахунком 25:24.

І в заключній грі тріумфували представники Хмельницької області обігравши сарненських візаві. «Хлібодар» лише частково підсолодив пігулку вигравши заключну коротку партію.

Тож після першого туру по 4 очки мають рокитняни і нетішенці, 1 – сарненці, атомники з Вараша вступлять в боротьбу в січні.

Результати туру:
«Хлібодар»(Сарни) – «Олімп»(Рокитне) 0:3 (18:25; 11:25; 8:15);
«Олімп»(Рокитне) – «Енергетик»(Нетішин) 1:2 (22:25; 24:25; 15:10);
«Енергетик»(Нетішин) – «Хлібодар»(Сарни) 2:1 (25:19; 25:20;9:15).





На правах реклами