Ми у Facebook
21.12.2016, 14:30

У Рівному грабіжник примусив правоохоронців плакати (+ФОТО)

Поліцейські кілька днів тому отримали повідомлення про пограбування рівнянина.
До поліцейських звернувся знайомий потерпілого, який розповів, що четверо невідомих відібрали телефон у його 20-річного товариша. За його словами, невідомі почали бити друга та вимагати 20 тисяч гривень, які він, начебто, винен. Рівнянин зателефонував другові та попросив роздобути та привезти потрібну суму.

Смертельна ДТП на Рівненщині: водій збив односельчанина (+ФОТО)

Чоловік під керуванням оперативників розмовляв по телефону зі зловмисниками. Завдяки проведеним професійним переговорам працівникам поліції вдалося вивести одного із нападників і хлопця на вулицю.



Рівненщина: підліток ледь не потруїв інших, щоб помститися




Під час затримання зловмисник розпилив сльозогінний газ і кинувся втікати. Проте його все одно наздогнали та доставили у Рівненський відділ поліції.


Зловмисником виявився 20-річний житель Гощанського району. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання. Крім того, правоохоронці вилучили автомобіль, яким користувалися зловмисники. Іншим трьом нападникам, які були неподалік іномарки, вдалося утекти. Їх розшукують правоохоронці.



Потерпілого госпіталізували у центральну міську лікарню, де медики в нього діагностували переломи кісток носа, лобної частини та забої голови. До міської лікарні із хімічними опіками очей звернулися 26-річний та 30-річний оперуповноважені управління карного розшуку. Після медичної допомоги працівників поліції відпустили додому.
За попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України поліцейські розпочали досудове розслідування. Поліцейські з’ясовують усі обставини інциденту.


За фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України.

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами