Ми у Facebook
22.12.2016, 18:31

«Славія» у фіналі Кубка мера захищатиме титул від нового претендента [Фото+Відео]

У вівторок, 20 грудня, на майданчику ДЮСШ №4 відбулися два півфінальні поєдинки Кубка мера міста Рівне з футзалу. За їх підсумками право зіграти у вирішальній грі за цей трофей отримали два фаворити – «Славія», котрі є чинним володарем Кубку, та «Граніт».
Чвертьфінали особливих сенсацій не принесли, якщо не вважати за таку крупну поразку «Комфорт-Сервіса». Щоправда, варто відзначити кадрові проблеми у «комфортівців», які дозволили «Граніту» без надзусиль отримати путівку до півфіналу. «Славія» ж на класі обіграла «газовиків», при чому всі три м’ячі за переможців провів ветеран Сергій Щубак.

14 грудня, середа, 1/4 фіналу
20:00 Феміда – Рівне 112 2:2 пп 3:5

17 грудня, суботу, 1/4 фіналу
10:00 Комфорт-Сервіс – Граніт 1:6
20:00 Славія – Рівнегаз 3:0
20:45 Ребелс – Північ-Центр -:+

В 1/2 фіналу боротьба вийшла тільки у першій парі, де «Північ-Центр» уперто чинив опір «Славії» і, навіть, двічі вів у рахунку. Про перепитії боротьби на майданчику у репортажі на сайті «славістів» написали наступне:

«Ці команди не так давно грали між собою у чемпіонаті Рівного, і тоді «Славія» здобула більш ніж переконливу перемогу 9:1. Цей результат, скоріш за все зіграв злий жарт із фаворитом змагань, і думалося, що і в півфіналі кубку у «Славії» не буде проблем із суперником. Вже в стартові 20 секунд «Славія» мала дві нагоди відкрити рахунок, але воротар «Північ-Центру» був на висоті.

«Славія» володіла ініціативою та мала ігрову перевагу, але вже на п'ятій хвилині класичний розіграш кутового з прострілом на дальню стійку, де проспав свого опонента Сергій Тригубець, і 1:0 попереду «Північ-Центр».

Відігратися «Славія» змогла лише наприкінці першого тайму, класична стінка, яку завершує Роман Волох - 1:1.

В другій половині матчу знову «Північ-Центр» вийшов вперед. Відновив рівновагу Сергій Степанюк, який забив прямим ударом зі штрафного. Не пройшло і декількох хвилин, як найстарший гравець турніру, капітан «Славії», срібний призер Чемпіонату України з футзалу, сорокашестирічний Сергій Щубак знову опинився в потрібний час у потрібному місці, замкнувши дальню стійку - 3:2.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» виграла Суперкубок міста Рівне з футзалу

У Рівному завершився Чемпіонат міста з футзалу

Напруга в матчі трималася до фінальної сирени, «Славія» навіть заробила право на десятиметровий штрафний удар за шостий фол суперника, але Сергій Степанюк не влучив у ворота».

20 грудня, вівторок, 1/2 фіналу
17:30 Славія – Північ-Центр 3:2
18:45 Граніт – "Рівне-112" 4:0







БІЛЬШЕ ФОТО



Фінал Кубка мера відбудеться 22 грудня, четвер, на головній футзальній арені міста Рівне. Початок матчу запланований на 18:00.

Нагадаємо, останньою футзальною подією 2015 року у Рівному став фінал Кубка мера, який пройшов 30 грудня у залі ДЮСШ №4. У ньому рівненська «Славія» здобула вольову перемогу над костопільським «Горизонтом» і стала володарем цього почесного трофею.





На правах реклами