Ми у Facebook
22.12.2016, 12:32

Міського голову Рівного зустріли чоловіки в камуфляжній формі

Фото з: unn.com.ua.

Сьогодні, 22 грудня, відбувається чергова сесія Рівненської міської ради.
Традиційно сесія мала б розпочатися о 10:00, але було очевидно, що дістатися до сесійної зали міським депутатам буде непросто. При вході на поверх, де знаходиться зала засідань, стояв чималий гурт чоловіків у камуфляжній формі. Це були учасники АТО, обіцяли депутатів не пускати, доки вони не погодяться розглянути питання про надання землі на Пагорбі Слави під будівництво будинку для учасників АТО. Попри це, у сесійну залу все ж таки пройшло кілька депутатів — Олександр Нестерук, Анна Іванова і Юрій Сухий. Як вдалося пройти, міські обранці не зізнаються і віджартовуються.

Коли приймуть бюджет Рівного на 2017 рік


За кілька хвилин до початку сесії підходить міський голова Рівного Володимир Хомко, його оточують учасники АТО. Вони вимагають від міського голови створити нову комісію, яка б розглянула їхнє питання. Розмова точиться спокійно, мер зазначає, щоб пікетувальники сформували свої пропозиції й оголосили на сесії.

Голова Рівненської ОДА за минулий рік провалив одну обіцянку

Після цього, протестувальники більше не перешкоджають депутатам зайти до сесійної зали. Перед початком сесії до мікрофона виходить представник протестувальників і говорить, що вони вимагають створити нову депутатську комісію.

Міський голова погодився, а також рекомендував, щоб до комісії включили представників від кожної фракції.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами