Ми у Facebook
22.12.2016, 19:00

Рівняни - про те, чи потрібні феєрверки на Новий рік

У спільноті "Підслухано Рівне", що в соціальній мережі Вконтакті люди обговорюють доцільність феєрверків в Новорічну ніч.
Александра:
Мені здається, що це дуже добра ідея! Навпаки з цією ситуацією в країні, краще зробить для людей хоч невеличке, але всерівно свято! Це не значить, що тепер потрібно забиватись вдома і нічого не святкувати!

Рівняни - про споживчий кошик: обговорення з соцмереж

Ксенія:
пуста трата грошей.

Олексій:
Да який новий рік без феєрверків?!

Юрій:
автор посту Володимир Євгенович?

Михайло:
Проти! На сході війна, а тут феєрверки

Оксана:
Без салюту можна обійтися.
По-перше, купа бабла, по-друге, у тих, хто повернувся або на час відпустки поки з АТО - це асоціація не з салютом новорічним.
Це повага. Елементарна повага до людей. От і все. Шампанське, мандарини, столи з їжею, дискотеки і тд - ніхто ж не забороняє.

Рівняни - про місцеве таксі: обговорення з соцмереж

А загалом, я взагалі вважаю, що в теперішній ситуації по великому рахунку нема що святкувати. І війна, і політика, і якийсь срач у країні, що тут святкувати? :(

Олександр:
Ну може хто не в курсі, то збройне протистояння триватиме ще мінімум кілька років, доки Петро Олексійович керманичем буде. Уже пройшло 3 роки. Пройде ще кілька. І не факт, що наступний рульовий буде зацікавлений в припиненні ворожнечі. Тому все може тривати десяток років. То скажіть, через маленьку частку території, охоплену конфліктом вся країна має сидіти по хатах, не святкувати, не фестивалити бо це може сприйматись як неповага до когось? Феєрверк це гарно і святково, кошти всеодно виділяються на святкування. То чому ні?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ