Ми у Facebook
22.12.2016, 13:23

Псевдобанкір виманила у мешканця Рівненщини його заощадження

Нещодавно чоловік отримав незвичний телефонний дзвінок.
До поліції із заявою звернувся 49-річний млинівчанин із повідомленням, що невідомі заволоділи грошима із його банківської картки. На мобільний телефон чоловіка зателефонувала жінка, представившись працівником одного з банків, та повідомила, що з його рахунка проводиться оплата через інтернет-магазин. Оскільки двічі набрали неправильно пін-код, у нібито фінансової установи виникли підозри щодо втручання сторонніх осіб. Чоловік зауважив, що не робить жодних платежів, після чого йому наголосили на необхідності заблокувати картку. Йому озвучили перші вісім цифр номера картки і повідомили, що за кілька секунд надійде повідомлення з кодом, який необхідний для заблокування.

У Рівному викрили дві порностудії

Та не встиг чоловік назвати цифри і договорити, як паралельно надійшов іще один дзвінок. Відповівши на нього, працівник банку, назву якого озвучила й шахрайка, повідомив, що з його рахунку зняли гроші в сумі понад 25 тисяч гривень.

ВІДЕО: у Рівному на будівництві зник чоловік


За фактом шахрайства відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські Млинівського відділення встановлюють осіб, причетних до скоєного злочину. Як з’ясувалося, чоловік декілька днів тому загубив свій паспорт.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами